2.søndag i advent - med nytt "Adventsdryss" i Lista misjonskirke

2.søndag i advent - med nytt 'Adventsdryss' i Lista misjonskirke

I dag var det årets unge bonde, Cecilie Nilsen, som var gjest i sofaen. Ukas kremtopp ble Liljan Reiertsen som er sjefen på Joker på Borhaug. Søndagsskolen og Online hadde juleavslutning med juleverksted i kafèn.

Rendering kunne ikke lastes

Det ble en koselig søndag i Lista misjonskirke.

Det var "Adventsdryss" også denne søndagen. Dagens gjest var årets unge bonde, Cecilie Nilsen. Vi fikk høre litt om hvordan det har vært å gå helt til topps i den store konkurransen som årets unge bonde. Cecilie sa også veldig tydelig at denne prisen deler hun med sin gode mann Steinar Andreas.

Ukas kremtopp ble Liljan Reiertsen. Vel fortjent for den flotte jobben hun gjør på Joker. Hun er alltid hjelpsom og hyggelig å prate med og vi er heldige som har en nærbutikk i bygda.

Ellers i møte var lovsangstemaet med og ledet oss i sang blant annet i flere julesanger.

Ungdomspastor, Elisabeth Aavitsland, talte om drømmer. Josef fikk en drøm fra Gud og valgte og stole på denne. Vi kan også få drømmer. Våg å drømme sa ungdomspastoren.

Ute i kafèen hadde søndagsskolen og Online juleverksted. Her ble det laget pepperkakehjerter, julelenker og fin julestjerner. Her var det god stemning!

Neste søndag skal vi synge jula inn i Lista misjonskirke, men også da har vi ukas gjest og det blir kåring av ukas kremtopp!