"Alle sammen møte" med speideropptakelse

'Alle sammen møte' med speideropptakelse

Et av høydepunktet på "Alle sammen møte" i dag var speideropptakelsen. Det var to flotte gutter som avla speiderløftet og rykke opp til Storspeidere i dag.

Rendering kunne ikke lastes

Det ble et veldig fint "Alle sammen møte" med speiderne i fokus. Der var to flotte gutter som ble tatt opp som storspeidere. Vi fikk også høre hva bjørnene hadde lært om dette halvåret på speideren. De hadde lært om bål, speiderregler og trafikk og skulle få et Vi er beredt merke for dette.  Vi fikk også se en film med glimt fra speideren.  

Møte ble ledet av tre flinke jenter i fjerde klasse som også er speidere.

Vi hadde også med oss barnekoret Jubel. I går var de på konsert med Jentegruppa Seven i Arendal og var inspirert av disse når de sang for oss. De hadde også en veldig fin dans til sangen "Alive".

Vi fikk være med i fin lovsang sammen med vårt unge lovsangsteam. Det er utrolig gøy å se at de unge tør og bruke sine gaver og talenter i menigheten.

Pastor Rune Heimvoll holdt andakt for oss. Før han talte fikk vi se et dramastykke som handlet om Martha og Maria. Martha var travelt opptatt av og stelle mens Maria ville sitte hos Jesus. Rune talte om vannet og kilden. Han fortalte hvor viktig det var at vi ville være nær kilden som er Jesus. Et tre som vokser nær rennende vann slår dype røtter og vokser seg stort sa Heimvoll.

Det var masse folk som hadde tatt turen til misjonshuset i dag. Det var også veldig gøy at mange stoppet igjen og koste seg med is, kaker og kaffe som festkomiteen hadde stelt i stand.