Bønnevegg utenfor kirka vår

Velkommen skal DU være!

Som menighet er det både rart og trist at vi ikke kan være sammen som vi normalt pleier, men vi tror på at Jesus er med oss overalt og tross alle omstendigheter. Vi tror på bønn og at Han hører oss når vi ber. ALLE kan komme til Ham. Vi har laget en bønnevegg på utsiden av kirka. Vi ønsker med denne bønneveggen å gi ALLE som vil, en anledning til å uttrykke sine bønner.

Det er 6 bokser med bønnetema i hver sin farge. Ta et bånd i den fargen du ønsker, og knytt det i nettingen. Vi har selvfølgelig satt ut antibac som brukes først.