Det ble en flott søndagsskolens dag

Det ble en flott søndagsskolens dag

Store og små koste seg veldig i kulturhangaren under søndagsskolens dag. Vi fikk høre og se et flott show med Chris og Øystein og teamet deres fra Ungdom i oppdrag.

Rendering kunne ikke lastes

Det ble en kjempeflott dag da alle søndagsskolene i komunen var sammen om søndagsskolens dag. Vi hadde fått besøk av Øystein og Chris med team fra Ungdom i Oppdrag. De hadde med seg en stor buss med scene og lyd og fullt utstyr. Fra denne bussen styrte Chris showet inne i kulturhangaren. I møte var der også flere barn fra Lista som var med både på dans og drama. Budskapet fra Chris var at vi måtte bruke hodet å tenke på hva som var sant. Vi fikk også høre om den gangen dukka Øystein hadde gjort noe galt og måtte be om tilgivelse. Vi fikk også se bilder og høre om hvorfor Jesus døde på korset - fordi Gud er KJÆRLIGHET.

Det var et virkelig fengende show med mye latter og alvor.

Etter showet kunne alle få med seg så mange Øystein cd-er de ville.

Det er en fantastisk måte Øystein og teamet hans jobber på. De reiser rundt i hele Norge og deres store ønske og mål er at flere skal få bli kjent med Jesus!

Etterpå showet var det tid for masse gøye leker. Det var hoppeslott og hoppeputer. Barna kunne gå på stylter og hive ball i karamellkaster. For de største barna var det nok Flip-side som var det aller beste. Flip-side var åpen for alle som ville!