Fantastisk fin nyttårsaften

Fantastisk fin nyttårsaften

Det ble en flott feiring av nyttårsaften på misjonshuset. Ekstra stas var det at ca 30 ungdommer hadde sin egen feiring på loftet. Det var noen flinke konfirmantjenter som hadde stelt i stand og laget til fest.

Rendering kunne ikke lastes

Det ble en skikkelig fin feiring av nyttårsaften på misjonshuset. 86 stk var samlet til fest. På menyen stod det kalkun med tilbehør med riskrem og hjemmelaget karamellpudding til dessert. Pastor Rune Heimvoll og Svein Bjarte Drønen var kokker for kvelden sammen med gode hjelpere Geir Grimsby og Tor Magne Vikse.

Oppe på loftet hadde ca 30 ungdommer sin egen fest. Her hadde de pyntet til skikkelig festbord. De fikk samme mat som resten av gjestene, den kom opp på fint trillebord via heisen. Ellers hadde ungdommene masse gøy på programmet. De hadde mange ulike leker og konkurranser. De hadde blant annet pakkelek. De hadde også kåringer på slutten av kvelden. Det var de unge selv som stod for alt på programmet.

På festen nede kom der mange morsomme innslag under middagen blant annet Geir Grimsby som fortalte oss fra gamle dager...

Etter maten var det kino for de barna som ville. I storsalen var det rigget til med bordtennis og playstation på storskjerm.

Vi hadde også Quiz dvs. Kahoot med Stian Aavitsland, dette var veldig gøy. 

Det ble også god tid til å prate med nye  og gamle bekjente og spille spill.

Det var masse gode kaker og mye snop!

Selvsagt var det flott fyrverkeri - det var felles oppskyting - dette ble veldig flott. Tusen takk til Geir Heskestad som ordnet dette.

Etter midtnatt samles alle til et lite møte. Ungdommene satt oppe på galleriet, mens resten satt nede. Det var utrolig flott og sterkt å begynne det nye året med å synge sammen "Gi meg Jesus, bare Jesus!". Pastor Rune Heimvoll holdt en flott appell. Han skrøt masse av de flotte ungdommene våre. Han syntes også at det var flott de satt oppe på galleriet - dette året har vi bedt masse for dere ungdommer - det passer bra at dere sitter høyest oppe. Vi kommer til å fortsette å be og heie på dere sa pastoren. Han oppfordret også oss alle til å gå inn i 2017 med å kappes om å hedre hverandre.

Rom 12,10: "Vær varmhjertet mot hverandre i broderkjærlighet. Kappes om å hedre hverandre."

Festen fortsatte etterpå med masse gode kaker og is og chips og dip. De siste gikk hjem i firetiden. 

Ungdommene imponerte oss alle med å avslutte sin fest med opprydning oppe på loftet. Søpla ble plukket opp og gulvene ble støvsugt og vasket. For en flott gjeng!

Vi er veldig heldige som har så mange flotte ungdommer og så mange som står på for å lage en slik flott fest!