Fantastisk flott palmesøndag med påskevandring

Fantastisk flott palmesøndag med påskevandring

Søndagsskolen hadde også i år laget en veldig flott påskevandring. Hele huset var tatt i bruk og laget om til rom og inntrykk av hva som hendte med Jesus i påska. Dette var veldig fint og gripende. Vi fikk også høre bibelopplesing på alle postene. Helt til slutt avsluttet vi i storsalen med en skikkelig feiring av Jesus oppstandelse!
Dette var en flott start på påska - vi gleder oss stort til fortsettelsen på skjærtorsdag kl. 19.00.

Rendering kunne ikke lastes

Det ble en skikkelig flott søndag med påskevandring på palemsøndag. 

Vi ble delt inn i mindre grupper på ca 10-12 stk. og gikk fra rom til rom på en stille vandring gjennom påskedagene. 

I første rom var det palmesøndag som ble illustrert og lest om.

Så vandret vi  videre til skjærtorsdag. Her fikk vi høre om når Jesus vasket disiplenes føtter. Vi fikk vasket hverandres hender. Etterpå gikk vi inn i neste rom der vi delte nattverd sammen.

Så gikk vi videre inn i Getsemane. Her fikk vi hørt bibellesing om Jesus sin kamp i Getsemane. Dette var veldig sterkt, synes undertegnede.

Videre kom vi til selve langfredag. Her fikk vi se korsene og høre om Jesus sin siste kamp på korset.  Til slutt kom vi til den tomme grav og vi fikk høre gledesbudskapet om at graven er tom, Jesus lever. 

Helt til slutt var det skikkelig glede og jubel i storsalen til sangen Frikjent. Rune holdt en fin avslutning om minnet oss om at både korset og graven er tom og vi er på vinnerlaget.

Det var også ca 130 stk som valgte og spise middag i Lista misjonskirke. Dette var både godt og veldig koselig.

Vi gleder oss til fortsettelsen av påsken - det blir møter både skjærtordag, langfredag og 1.påskedag. Her blir det tale for både barn, betweens og voksne!

DU er velkommen!