Fin første søndag i advent med "Adventsdyss" i Lista misjonskirke

Fin første søndag i advent med 'Adventsdyss' i Lista misjonskirke

Dages gjest var vår egen kjære ordfører, Arnt Abrahamsen. I løpet av adventsdrysset ble vi bedre kjent med han. Dagens kremtopp ble Torry Skreibrok, han fikk fint besøk av vår egen Elefine som ble vist på storskjerm.

Rendering kunne ikke lastes

Det ble en skikkelig flott 1.søndag i advent i Lista misjonskirke med "Adventsdryss".

Dagens gjest var vår egen ordfører Arnt Abrahamsen. Gjennom praten med han og pastor Rune i sofaen ble vi enda bedre kjent med Arnt. Vi fikk høre litt om hvem han var. Vi fikk også høre om hva jobben hans som ordfører gikk ut på. Vi fikk også høre om jula før i tiden og om hvordan ordføreren vår skal feire jul.

Det ble også kåring av dagens kremtopp. Denne uka var det Torry Skreibrok som hadde blitt stemt fram av folkene på misjonshuset til ukas kremtopp. Han fikk fint besøk av Elefine og Olaug på døra hjemme i Farsund. Her ble han overrekt en kremtoppboks siden han var både kremen og toppen!

I møte var der også flott lovsang ledet av Marita Holte med team og vi fikk høre utfordrende tale av Einar Ellingsen. Han talte om vismenne som kom med sine gaver til Jesus. Disse gavene kom nok godt med når den lille familen måtte flykte til Egypt. Vi kan også gå ut og gi av våre gaver til andre sa Einar. Hvem kan du bety en forskjell for i disse dagene frem mot jul spurte han?

På loftet og i "Alle sammen rommet" var det mange små og store samlet til søndagsskole og Online.

Neste søndag er dere velkommen igjen til en ny "Adventsdryss"!