Flott gudstjeneste med ungt fokus

Flott gudstjeneste med ungt fokus

Det ble en flott gudstjeneste i dag. Årets flotte konfirmanter ble presentert. Det var også barnevelsignelse av fine Noah Nilsen. Lovsangsteamet fra KVS i Lyngdal ledet oss i frisk lovsang.

Rendering kunne ikke lastes

Det ble en flott gudstjeneste med ungt fokus i dag. Vi fikk presentert årets konfirmanter. De er 8 stykker. Det er Daniel Larsen, Andre Hansen, William Strømme, Andrè Mikal Heimvoll, Ellen Berdine Drønen, Emma Refsnes, Annika Aukland og Sunniva Langemyr.  Det var ungdomspastor Elisabeth som presenterte de. De fikk også utdelt hver sin bibel som en gave fra menigheten. Til å hjelpe med konfirmantarbeidet har Elisabeth med seg to flott unge jenter, det er Åsa Vestøl og Birgitte Håberg. 

Husk på våre konfirmanter og ledere i bønn.

Vi hadde også barnevelsignelse i formiddag. Det var lille Noah Nilsen som ble velsignet. Han hadde med seg sin flott familie opp på scenen. Han er nå et av menighetens bønnebarn som pastor Rune Heimvoll så fint sa. 

Vi fikk også høre flott lovsang fra et ungt lovsangsteam fra KVS i Lyngdal der blant annet Miriam Nilsen var med og sang og Jonas Lorentzen var med og spilte tromme. 

Ei av våre ungdommer,Kristina Skeibrok, skal reise ut på DTS til Hawaii denne måneden. Det var flott at vi som menigheten kunne være med å løfte henne opp i bønn. Husk på Kristina framover også.

Einar Ellingsen holdt en sterk tale for oss over hvorfor det er viktig at høstens Herre driver ut arbeidere som det står om i Matteus 9,38. Fikk du ikke med deg denne kan du finne talen her.