Jula ble både spilt og sunget inn

Jula ble både spilt og sunget inn

Det ble en skikkelig flott ettermiddag i Lista misjonskirke den 3.søndagen i advent når jula ble sunget inn. Borhaug musikkorps var med og satte en ekstra spiss på de hele. Vi fikk også høre flott sang av både Jubel, musikkoret og lovsangsteamet.

Rendering kunne ikke lastes

Det ble en flott ettermiddag i Lista misjonskirke i dag da Jula ble sunget inn.

Det var veldig mange som hadde tatt turen ut for å få julestemning og det var vår egen ettåring, Jonas Hompland, som ledet oss gjennom samlingen.

Borhaug musikorps gledet oss med vakre julesanger. På noen av sangene hadde de også med Anne-Mie Heimvoll som ledet salen i allsang sammen med korpset. 

Dagens gjest i "Adventsdryss-stunden" var korpsets dirigent, Nadia Køhn. Hun ble intervjuet av Olaug Martinsen. Det ble en hyggelig prat om hvem Nadia var og hvordan hun klarer å holde på uke etter uke som dirigent. Det kom også fram at Nadia har vært med i Borhaug musikkorps i over 40 år, det er imponerende. Nadia gav musikantene sine æren for hvorfor hun gidder å holde på med dette. "Jeg kan være sliten etter en dag på jobb, men når jeg over svilla i festsalen får jeg ny energi av de flotte musikantene mine" sa Nadia.

Det ble også kåring av ukas kremtopp. Denne uka hadde Elefine tatt turen til Vidar Hansen på Borhaug. Han ble stemt frem som ukas kremtopp!

Barnekoret, Jubel, gledet også alle de fremmøtte med sin vakre sang. De kom inn med lys i hånden og de er både nydelig å se på og så flinke til å synge.

Vi fikk også høre flott sang av musikkoret og av lovsangsteamet.

Pastor Rune Heimvoll holdt appell. "All i want for Chrismas is my two front teeth" sang pastoren når han entret scenen. Han holdt en flott appell der han satte fokus på at mye av julestyret har blitt litt mye. . Han viste bilde av en baby med altfor store tenner, et juletre så fullt av gaver at man ikke kunne se treet og et overpyntet hus. Det kan bli for mye. Det enkle er ofte det beste. Jesus kom til de mest fattige først, til gjeterne. Hva om alle vi kunne være med å glede et annet menneske i tiden fram til jul. Jesus hadde fokus på at vi skal elske hverandre. Det er mitt største juleønske sa pastoren.

Etterpå var det tid for prat og mandariner og pepperkaker i kafen.