Julekonsert søndag 5.desember kl.19.00

Søndag 5.desember kl.19.00 ønsker vi velkommen til flott julekonsert i Lista misjonskirke. Det er Arvid og Ragnhild Pettersen med venner som kommer. Konserten heter "Himmeltonen". Dette blir veldig bra!
Billettene koster 200kr pr.person og 100 kr for barn under 15 år. De kan bestilles hos Geir Myra på tlf. 90202801.

Vi gleder oss stort til julekonsert med Arvid og Ragnhild Petterson med venner søndag 5.desember kl.19.00.

Temaet for konserten er "Himmeltonen".

HIMMELTONEN er adventskonserten som bringer den store julestemningen gjennom himmelske toner fra harpe, fiolin, piano, harmonium, mandolin og vakre stemmer. Arvid Pettersen har hatt 3500 konserter og gudstjenester i 20 land. Kraften i hans kreativitet og atmosfæren i hans musikk har gitt ham innflytelse på statsledere og kongelige. På denne turnéen har han med sine «engler»:

- Ragnhild Pettersen, Arvids kone, som med sine lyse, varme toner henfører deg til de høyeste sfærer.

- Josefine Pettersen, som har utmerket seg som ualminnelig musikalsk, og bidrar på ulike instrumenter og med sin unike, unge røst.

- Lene-Marie Helland fra Kr.sand Symfoniorkester, med sitt unike talent og en fantastisk fiolin fra 1697, som vil treffe strenger dypt i hjertet.

- Runi Wold-Kristiansen, som med sin enestående klang vil fylle kirkene med fortryllende toner fra sin ruvende, gylne harpe.

Billettene koster 200 kr pr person og 150 kr for barn under 15 år.

Billettene kan forhåndsbestilles av Geir Myra på tlf. 90202801.

Dette blir utrolig bra!