Koselig 1.søndag i advent i Lista misjonskirken

Koselig 1.søndag i advent i Lista misjonskirken

Det ble en koselig søndag i Lista misjonskirke. Barnekoret sang flere nydelig julesanger for oss, lovsangsteamet ledet oss i lovsang og Rune minnet oss om at vi setter spor i hverandres liv.

Rendering kunne ikke lastes

Det ble et veldig fint "Alle sammen møte" i dag 1.søndag i advent.

De to flinke møtelederne kom inn balanserendes med en ball på nesen, da var det ikke lett å se veien. De fortalte at dagens tema var nettopp det at du kan elske Gud mens du går på veien.

Jubel hadde en flott avdeling med nydelige julesanger. De hadde flere nye sanger og også flere helt nye svært unge, men kjempeflinke solister. Disse rørte virkelig med mange hjerter i ettermiddag. 

Lovsangsteamet fre mini-Alfred leder oss gjennom både fine lovsanger og de sang Tenn lys mens det første lyset i advent ble tent.

Rune hadde appell om at mens vi er på veien gjennom livet er det mange som har satt spor i livene våre. Like viktig er det at vi er med og setter spor i andre sine liv. Han minnet oss til slutt på at det aller viktigste ved livet slutt er at vi har tatt i mot gaven fra Gud som er Jesus!

Det ble også tid til en konkurranse. For å holde oss til temaet om veien var konkurransen kappkjøring i bilspill på storskjerm. Her var det to virklig spreke damer som stilte opp!

Etter møte var det tid for en god prat i kafen og kake,is og kaffe!