Første modul av menighetsskole - 13-14.septemer

Denne høsten skal Lista misjonskirke ha første modul av menighetsskolen. Første modul er 13-14.september. Menighetsskolen er et opplegg laget av Misjonskirken Norge som kan hjelpe menigheter på å finne veien videre.
Vi håper mange vil blir med på dette, både medlemmer og ikkemedlemmer som regner Lista misjonskirke som sin kirke.

Vi i Lista misjonskirke ser fram til en ny og spennende høst.

Det ble bestemt i vår et vi skal ut på en reise med menigheten som heter Menighetsskolen.

Menighetsskolen er et opplegg delt inn i 3 moduler. Vi får besøk av blant annet menighetsrådgiver Stein Bjørkholt som skal være med oss gjennom disse modulene.

Det blir endel undervisning, men også veldig mye tid til å sitte sammen som menighet og prate og komme med innspill.

Her kan dere lese mer om de enkelte modulene i menighetsskolen.

Vi håper MANGE vil sette av 13-14.september og bli med på oppstarten av Menighetsskolen. Dette kan både ungdommer og voksne være med på og det er både for medlemmer og for ikke medlemmer. Det er for de som regner Lista misjonskirke for sin kirke og som har lyst å være med og stake ut en kurs videre for vår menighet.

For at vi skal kunne beregne mat på disse samlingene har vi påmelding.

Meld dere på nå til Merete Drønen på merete@listamisjonskirke.no eller på lista som henger i menighetens kafè.