Menighetsskolen Modul 3

19-20. september skal vi ha Modul 3 av menighetsskolen.
Her blir Kjell Birkeland og Thomas Aas Pedersen med og underviser. Det er på lørdagen fra 10-17.00 og søndag fra 10-14.00.

Det blir servert mat begge dagene og her vil vi selvsagt følge smittevernreglene.

Vi gleder oss til denne helga og til og sammen avslutte arbeidet med mengihetsskolen.

Vi håper MANGE blir med oss denne helga. Her kan du komme selv om du ikke fikk med deg Modul 1 og 2. Det passer for alle som regner Lista misjonskirke som sin menighet.

For å kunne beregne mat har vi påmelding. Meld deg på til Merete Drønen på mail:merete@listamisjonskirke.no eller tlf. 41415686 innen 6/9.