Ny felles nettgudstjeneste

På søndag kl. 11.00 kan du høre tredjedel om historien om Jona. Denne gangen er det Maria Morfjord som forkynner. Det blir også flott sang av Vokal.
Det blir også søndagsskole med flott andakt og konkurranse for alle barna. Her er BeverDag med denne uka også!
Kl. 12.30 inviterer alle som vil til "kirkekaffe" ute på Nordberg fort.

Søndag 7. februar er de bare å glede seg til en ny flott Felles nett-gudstjeneste for Misjonskirkene i Farsund, Lista & Lyngdal.

Det blir flott sang av Vokal og Pastor Maria Morfjord fortsetter i taleserien om Jona. Det blir knallflott andakt og konkurranser for alle barn.

Vi begynner kl. 11.00 og du finner oss på Facebook eller her på nettsiden vår.

Sjekk også gjerne ut den nye flotte Spotify Lovsangslisten som er laget til de flotte fellesmøtene og taleserien "Jona" som vi er inne i for tiden. Her vil du finne mye ny variert sanger og lovsang.
Det eneste du trenger å gjøre er å følge linken under 🙂

Etter møte blir det "kirkekaffe" oppe på Nordberg fort. Vi håper mange blir med ut på tur! Her blir det leker og andakt for barna og sosialt samvær for alle voksne!