Nyhetsarkiv


Veldig flott gudstjeneste!

I dag har vi hatt en kjempeflott gudstjeneste. Vi har hatt både barnevelsignelse av lille Pilip Danielsen, medlemsopptakelse og presentasjon av de nye konfirmantene


Menighetsskolen Modul 3

19-20. september skal vi ha Modul 3 av menighetsskolen. Her blir Kjell Birkeland og Thomas Aas Pedersen med og underviser. Det er på lørdagen fra 10-17.00 og søndag fra 10-14.00. Meld dere på nå!!


Konfirmasjon i Lista misjonskirke lørdag 5.september

Endelig skal konfirmantene i 2005 kullet få feire sin store dag. Vi gleder oss stort til å holde konfirmasjonsgudstjeneste for de og deres familier. Her kan dere se navnene på konfirmantene.


Veldig fin Drive-in gudstjeneste 2.pinsedag

Vi hadde en flott Drive-in gudstjeneste ute ved Hangaren ved Lista flyplass 2.pinsedag. Ca. 75 biler hadde møtt opp i sola og var med og feiret pinse sammen med oss.


Åpning av kirka vår og avslutning for vår kjære pastor

Søndag 24.mai kunne vi endelig åpne kirka vår igjen. Dette gjorde vi med tre ulike gudstjenester. Denne dagen var siste gang Rune Heimvoll talte for oss som vår hovedpastor. Dette ble markert i alle tre gudstjenestene.


Spørreundersøkelse om kommunikasjon

Vi som menighet holder med på Menighetsskolen. Dette er en spennende reise. Vi har i den forbindelse et team som jobber med kommunikasjon. De har laget en spørreundersøkelse som de gjerne vil at dere som regner Lista misjonskirke som deres kirke, for deg som kan tenke deg å besøke vår menighet, for deg som er innom av og til, og for deg som går jevnlig i menigheten og eller deg som bare er nysgjerrig vil være med og svare på.


Flaskeinnsamling med speideren

Speiderne har tradisjon på å ha flaskeinnsamling fredag etter påske! I år går ikke dette pga. koronaviruset. Hvis du har lyst å støtte speiderarbeidet likevel og du har mye tomflasker hjemme, så kan du pante de selv og vippse beløpet til speideren. Vipps nr: 547483 Speideren,1.Lista MSK. Tusen takk for støtten!


Påske i Lista misjonskirke

Vi i Lista misjonskirka er veldig glad i påska og har i de siste årene satset stort på påskemøtene. I år kan vi dessverre ikke ha påskemøter i kirka vår slik vi pleier, men det vil bli sendt gudstjeneste fra kirka vår palmesøndag, skjærtorsdag, langfredag og 1.påskedag kl.11.00. Det er vår pastor Rune Heimvoll som taler alle dagene. Det blir også en liten søndagsskole for barna og lovsang. Følg med oss på vår facebookside eller på youtube.


Påsketips for barn og familie

Nå skal vi snart inn i påskehøytiden. Det er stort og igjen få feire Jesus døde og stod opp for oss. På grunn av korona-viruset blir dette er hjemme-påske. Her finner dere gode konkret tips om påskeandakter for barn og også lenke til fine tegninger og oppgaver for barn dere kan printe ut. La oss gjøre dette til en fantastisk fin påske med Jesus i sentrum i våre hjem!


Gudstjeneste på søndag kl. 11.00

På søndag kl.11.00 blir det streamet en ny gudstjeneste her fra oss i Lista misjonskirke. Det blir tale av Rune Heimvoll og lovsang. Elisabeth Aavitsland skal ta en prat med BeverDag. Vi håper DU blir med oss på Facebook eller på YouTube: https://youtu.be/U1IiPkNQVeY


Givertjenesten

Tusen takk for alle som er med og ber for menigheten og til alle som er med og gir til vårt arbeid. Selv om vi ikke nå kan ha vanlige gudstjenester der vi tar opp kollekt, kan du fremdeles være med og gi inn til menighetens arbeid. Du kan gi online på vipps: 90380 eller du kan bli fast giver til menigheten.


Levende tro i hjemmet

Nå som vi ikke kan møtes i kirka til gudstjeneste, søndagsskole, Jubel, Betweens, speider og Alfred på ei lita stund, er det som skjer hjemme blitt enda viktigere. Det finnes masse bra ting på nettet som kan brukes til en samling om tro i hjemmet. Her er flere gode tips til samlinger om tro i hjemmet.


Film fra da Gutta var på Lista

Det var ei skikkelig flott helg da Jubel hadde besøk av Gutta fra Frekkhaug. Her kan dere se film som Gutta har laget fra turen til Lista.


Dugnaden på lørdag blir dessverre avlyst

Vi må dessverre avlyse dugnaden på lørdag.


Lista misjonskirke avlyser alle våre samlinger og gudstjenester inntil videre

På grunn av faren for Coronasmitte og hensynet til den enkelte, vil vi solidarisk være endel av den store samfunnsdugnaden, som gjøres for å begrense smitten.


Bønnemøte hver mandag kl. 19.30

Hver mandag fra kl.19.30 til 20.30 samles vi til bønn. Vi tror på bønn og vi tror det er så viktig å komme sammen å søke Gud og lytte til Gud sammen. Alle er hjertelig velkommen!


Modul 2 av menighetsskolen

Vi har hatt ei utrolig flott helg sammen som menighet på Modul 2 av menighetsskolen. Tema for helga var forandring. Kjell Birkeland og Thomas Aas Pedersen var med og underviste.


Godt nytt år!

Godt nytt år fra Lista misjonskirke! Vi er så takknemlige for at vi fikk ha to flotte nyttårsfester i kirka vår i går. Etter midtnatt fikk vi alle høre appell av pastoren vår Rune. Han utfordret oss til å tørre å rope til Jesus og at Jesus av og til overrasker oss når han svarer. Vi gleder oss stort til fortsettelsen av 2020. Vi ønsker sammen som kirke å søke Gud for det nye året og på søndag kveld startet vi bønn og faste uke. Det blir samling med bønn og lovsang hver kveld fra kl.20.00 fra søndag -fredag.


Alle sammen gudstjeneste med 1.klassefest!!

Vi hadde en skikkelig flott "Alle sammen gudstjeneste" søndag 27.oktober. Her var det pyntet med ballonger og skikkelig fest for 1.klasse.


Speidergudstjeneste i Paradisbukta

Tradisjonen tro ble PAKO-en avsluttet med speidergudstjeneste, men dette året hadde de flyttet den til Paradisbukta. Speiderne hadde nemlig vært på tur helt fra Lindesnes til Nordkapp denne pinsa.


Tentro 2019/2020

Nå har påmeldingen for høstens konfirmanter startet! Det blir et fantastisk år, med nytt undervisningsopplegg og mye gøy! Påmelding kun igjennom hjemmesiden.


Flott konfirmasjonsgudstjeneste

Vi hadde en veldig fin konfirmasjonsgudstjeneste for våre 9 konfirmanter lørdag 27.april. Konfirmantene var selv med og satte mye av preget på gudstjenesten. De deltok med sang, leste bibelvers og solosang blant annet. Vi fikk også se film om hver enkelt konfirmant.


Utrolig flott påske i Lista misjonskirke

Vi har hatt ei utrolig flott påske i Lista misjonskirke. Vi har hatt flotte møter for alle aldre med veldig bra forkynnelse. Tusen takk til Jonny Omdal, Nicole Syvertsen og Eline Vågsvoll som har vært med som talere denne påska. Vi har også hatt med oss lovsangsteamet som har ledet oss i nydelig sang.


Meld deg på speiderleiren i sommer nå!

Nå er det tid for å melde seg på årets speiderleir. Påmeldingsfrist er 15.april! Årets speiderleir går til Paulen Gård. Dato for leiren er 27.juli til 3.august. Dette blir en flott opplevelse!


"Alle sammen møte" med speideropptakelse!

Det ble et fint "Alle sammen møte" med blant annet speiderne i fokus. Det var en flott gjeng med aspiranter som ble tatt opp som storspeidere i dag. Vi fikk også høre nydelig sang av Jubel og lovsangsteamet fra Mini-Alfred.


Flott årsmøte

Vi hadde et veldig fint årsmøte onsdag 6.mars. Det ble valg nytt lederskap og ny formann i Lista misjonskirke er Jan Eivind Holthe. Dette er vi veldig glad for!


Fokus på Levende tro søndag 3.mars

Vi hadde en kjempefin dag i kirka vår 3.mars med fokus på Levende tro. Vi hadde besøk av Levende tro konsulent, Linda Andernach Johannesen, som både talte på gudstjenesten og hadde seminar for oss om Tro i hjemmet.


Gikk du glipp av talen av Maria Morfjord 24/2?

Hvis ikke du fikk med deg kveldsmøte i kveld (24/2) gikk du glipp av en flott tale. Her kan du høre opptak fra den!


Ei flott helg med Jesus i fokus!

Vi har hatt ei utrolig flott helg med møtekampanje med Richard Lundgren. Richard har inspirert oss og utfordret oss virkelig. Vi må begynne å bruke navnet Jesus!!


"Alle sammen møte" med tema Rotfestet

I dag hadde vi "Alle sammen møte" i Lista misjonskirke. Mange barn og unge var med og bidrog til et fint møte.


Stemningsfull ettermiddag i Lista misjonskirke

De mange som hadde tatt turen ut til Lista misjonskirke i ettermiddag bør ha begynt å kjent på julestemningen. Her fikk de høre vakre toner både av Borhaug musikkorps, Jubel ,musikkoret og Anne-Mie Heimvoll.


Vi synger jula inn søndag 16.desember kl. 16.00

Vi synger jula inn i Lista misjonskirke på søndag kl. 16.00. Her er det mye flott på programmet: Borhaug musikkorps, Anne-Mie Heimvoll, Jubel og musikkoret, appell av Rune Heimvoll Inviter med deg en venn eller flere og kom og få julestemning sammen med oss.


Gikk du glipp av talen av Jonas Hompland i dag? Da kan du høre den her. Anbefales!

Fikk du ikke med deg gudstjenesten i dag? Her kan du høre talen fra i dag fra ungdomspastor Jonas Hompland. Den anbefales på det varmeste!


Koselig 1.søndag i advent i Lista misjonskirken

Det ble en koselig søndag i Lista misjonskirke. Barnekoret sang flere nydelig julesanger for oss, lovsangsteamet ledet oss i lovsang og Rune minnet oss om at vi setter spor i hverandres liv.


Har du ingen planer på nyttårsaften?

Det blir også i år nyttårsfest i Lista misjonskirke. Denne festen er åpen for alle som har lyst. Det blir også egen ungdomsfest - mer info om ungdomsfesten kommer snart.


Vår far - felles tema for Alfred, Søndagsskolen/Online og gudstjenesten

Gikk du glipp av talen av Rune Heimvoll fra 11.11 om Vår far kan du høre den her.


Talen av Martin Kolsrud kan du høre her.

Gikk du glippe av gudstjenesten i dag? Da anbefaler vi deg å høre talen av Martin Kolsrud her på nett. Den skal også jobbes med i vekstgruppene våre.


Flott konsert med Ansgar Gospel Choir

Det ble en kjempeflott konsert med Ansgar Gospel Choir på fredag kveld. Det var den aller første konserten koret hadde i år og de gjorde en kjempedebut.


Flott alle sammen møte

Det ble et skikkelig fint "Alle sammen møte" søndag 28.oktober. Denne dagen er det Misjonskirkens dag og dette ble også markert. Kollekten i dag gikk til Misjonskirken Norge. Ellers var der mye bra på programmet og mange som fikk prøvd seg på helt nye ting! Dette var skikkelig gøy!


Er noe av dette noe for deg?

Det er behov for flere kokker i Jubel og også festkomiteen trenger flere hender. Småspeiderne er blitt veldig mange!! Det er så gøy at det er mange som har lyst å begynne på speidere. Her er der også behov for flere medhjelpere.


Julemesse i kulturhangaren 17.november

Lørdag 17.november har vi i Lista misjonskirke julemesse i kulturhangaren ved Lista fly og næringspark. Her blir der mange flotte håndlagde ting å få kjøpt alt fra engler til flotte strikkeplagg.


Flott menighetsweekend i Sarons dal!

Store og små har storkost seg på menighetsweekend. Vi er så heldige som kan reise på tur sammen med alle generasjoner med


Kanotur til Oppoftsvann med speideren 15-16.september

Fra lørdag 15-16 september blir det kanotur med storspeideren. Dette blir gøy! Lederne håper mange speidere blir med på denne turen.


Vår nye medarbeider

Eline Vågsvoll fra Gjøvik blir vår nye ettåring fra høsten 2018. Dette er vi utrolig glade for.


Ekteskapskurs

Vi i Lista misjonskirke anbefaler ei hel helg med fokus på ekteskapet. Sted: Farsund Resort Tid: 23-25.november Her er det Jarle og Karina Waldemar som kommer og underviser.


Infobrev om speiderleiren på Bragdøya

23-29.juni er det speiderleir på Bragdøya. Dette blir veldig bra! Speiderleir er en helt fantastisk uke - vi håper mange av dere storspeidere fra Lista vil være med på leir! Påmeldingsfrist: 1.mai


Lovsangsfest sammen med våre gode venner fra Farsund

Det ble en skikkelig flott lovsangsfest i kveld 22.april. Et stort lovsangsteam satt sammen av folk fra Farsund misjonskirke og Lista misjonskirke ledet oss gjennom både gamle og nye lovsanger.


Det ble en flott konfirmansjonsgudstjeneste

På lørdag ble våre 12 flotte konfirmanter konfirmert. Det ble en veldig flott gudstjeneste. Konfirmantene deltok selv aktiv med bibellesning, solosang og noen ble intervjuet. Ungdomsarbeider, Jonas Hompland, holdt en meget sterkt andakt med tittelen "Kunstverket du ikke får med hjem"


Veldig fine påskemøter

Vi har hatt noen veldig fine påskemøter så langt i påska. Både små og store fikk høre flott forkynnelse.


Fantastisk flott palmesøndag med påskevandring

Søndagsskolen hadde også i år laget en veldig flott påskevandring. Hele huset var tatt i bruk og laget om til rom og inntrykk av hva som hendte med Jesus i påska. Dette var veldig fint og gripende. Vi fikk også høre bibelopplesing på alle postene. Helt til slutt avsluttet vi i storsalen med en skikkelig feiring av Jesus oppstandelse! Dette var en flott start på påska - vi gleder oss stort til fortsettelsen på skjærtorsdag kl. 19.00.


Spennende påske i Lista misjonskirke

Velkommen til påske i Lista misjonskirke. Vi starter påska med påskevandring på palmesøndag. Her kan du være med og vandre gjennom dagene i påska. Før vandringen starter kl. 14.00 blir det salg av middag. Vi har også møter skjærtorsdag, langfredag og 1.påskedag. På disse møtene blir det egne barnemøter der Nicole Syvertsen taler og egne betweensmøter der Jonas Hompland taler.


Veldig fint "Alle sammen møte"!

Det ble et flott "Alle sammen møte" i ettermiddag. I dag var det speideropptakelse og speiderne var med og satte sitt preg på møte. Vi fikk også høre flott sang og dans av Jubel og fin andakt av Jonas Hompland.


Her er det nye lederskapet

På tirsdag ble det avholdt årsmøte i Lista misjonskirke. Da ble det valgt inn nytt lederskap i menigheten. Her kan du se bilde av de.


Flott kveldsmøte sammen med Farsund misjonskirke

Det ble et veldig fint kveldsmøte i går sammen med våre venner fra Farsund misjonskirke. Vi fikk også høre et tydelig og klart budskap fra tre unge damer om hvordan vi som kristne i en tid som denne må tørre og stå opp for det vi tror på. Gikk du glipp av denne kan du høre taleopptak her.


Det ble en veldig fin tur til Latvia for årets og fjorårets konfirmanter

Det ble noen fine dager i Latvia for våre ungdommer. Her møtte de mange nye mennesker og det ble mange inntrykk med hjem. Ungdommene var veldig flinke og bidro med både prat,sang og vitnesbyrd.


Kveldsmøte med spennende taletrio

På søndag kl.19.00 får vi besøk av våre venner fra Farsund misjonskirke. Det er en spennende taletrio som skal tale for oss. Det er Sunnvia Eikland, Sigrid Rundjord og Maria Morfjord. Dette blir bra! Lovsangen ledes også av våre gode venner fra Farsund.


Det ble et fantastisk flott "Alle sammen møte" med Jarle Waldemar

Storsalen var nesten full da vi var samlet til "Alle sammen møte" i dag kl. 11.00. Vi hadde fått besøk av selveste Jarle Waldemar. Han både talte og sang. Han sang også flere sanger sammen med barnekoret Jubel - dette var veldig bra. I tillegg hadde vi med lovsangsteamet fra mini-Alfred som ledet oss gjennom to lovsanger - de var kjempegode.


En skikkelig flott nyttårsfest

Ca. 100 stk var samlet til nyttårsfest i Lista misjonskirke. Store og små koste seg veldig. Det var mye god mat og mye latter og god stemning. Det nye året startet med flott fyrverkeri før vi fortsatte med lovsang og appell i storsalen.


Koselig juletrefest

Det ble en koselig juletrefest 4.juledag. Vi ble ledet i nydelig sang av lovsangsteamet. Elisabeth Aavitsland hadde andakt for oss. Finn din plass ved krybben var overskriften for talen. Hos Jesus er det plass til oss alle selv om vi er forskjellige. Det ble mat ute i kafèn og til slutt kunne alle som ville være med og gå rundt juletreet. Tradisjonene tro ble det også litt rocking rundt treet med "Rocking around the christmas tree."


Stemningsfull og vakker julegudstjeneste

Det ble en veldig stemingsfull julaften i Lista misjonskirke. Vi fikk høre vakre toner både spilt av vår eminente pianist Lina Jakobsen og nydelig sang av lovsangsteamet. Dagens gjest var Alfred Vaagsvold. Ukas kremtopp gikk til Kim Nevland.Jula ble både spilt og sunget inn

Det ble en skikkelig flott ettermiddag i Lista misjonskirke den 3.søndagen i advent når jula ble sunget inn. Borhaug musikkorps var med og satte en ekstra spiss på de hele. Vi fikk også høre flott sang av både Jubel, musikkoret og lovsangsteamet.


2.søndag i advent - med nytt "Adventsdryss" i Lista misjonskirke

I dag var det årets unge bonde, Cecilie Nilsen, som var gjest i sofaen. Ukas kremtopp ble Liljan Reiertsen som er sjefen på Joker på Borhaug. Søndagsskolen og Online hadde juleavslutning med juleverksted i kafèn.


Fin første søndag i advent med "Adventsdyss" i Lista misjonskirke

Dages gjest var vår egen kjære ordfører, Arnt Abrahamsen. I løpet av adventsdrysset ble vi bedre kjent med han. Dagens kremtopp ble Torry Skreibrok, han fikk fint besøk av vår egen Elefine som ble vist på storskjerm.


Julemessehelga ble avsluttet med "Alle sammen møte"

Helga ble avsluttet med felles middag i kulturhangaren før vi hadde "Alle sammen møte". Tomine og Mathias ledet oss gjennom møte på en super måte.


Fantastisk flott julemesse

Det ble en kjempeflott julemesse i kulturhangaren også i år. Utrolig mange folk hadde funnet veien til kulturhangaren. Det var varmt og godt og veldig god stemning inne i hallen.


Jesus du er vår superhelt var tema for dagens "Alle sammen møte"

Det ble et skikkelig fint alle sammen møte. Mange flinke barn og ungdom var i sving på scenen. Vi fikk høre viktig budskap fra Rune om at størst av alle superhelter er Jesus.


"Alle sammen møte" på søndag kl. 16.00

På søndag er det "Alle sammen møte". Denne gangen er det en av våre konfirmanter som skal lede sammen med Jonas. Jubel skal synge for oss det gleder vi oss stort til. Rune Heimvoll skal tale og vi har med oss lovsangsteamet fra Mini-Alfred. Etter møte blir det kafè . Kom og bli med på en koselig søndag i Lista misjonskirke.


Flott kveldmøte på søndag

Det ble et veldig fint kveldsmøte søndag kveld. Vår egen ettåring Jonas Hompland talte. Han utfordret oss på å slippe opp kontrollen over våre egne liv og la Gud få kontrollen. Vi ble ledet i fin lovsang av ungdommene fra Åpent hus i Farsund. Det var to av våre egne ungdommer som ledet møte.


Julemesse 11.november

Vi i Lista misjonskirke er stolte av julemessa vår. Nå starter opptrappingen til julemessa. Det trengs flere loddselgere. Har du mulighet til å ta en runde med lodd ta kontakt med Anne Reidun Elle på tlf. 95875640 Gevinstene skal også handels inn og ordnes nå. Hvis noen har penger til gevinster ta kontakt med Leann Martinsen eller Britt Drønen.


Elsket - hele veien hjem

Denne helga hadde vi besøk av Rebekah og Pål Helmersen fra Mandal. De hadde møter både for ungdommene og for alle både i Farsund og på Lista. Vi fikk høre den sterke historien til Rebekah og Pål Helmersen. Rebekah mistet mammaen i kreft da hun var 14 år. Da ble livet snudd på hodet. Hun klarte ikke lenger å tro at Gud var god. Livet roter seg til.


Fullt hus på samlingsgudstjeneste

For en fantastisk flott dag. Det var helt fullt hus på samlingsgudstjenesten. Vi fikk se våre nye ferske konfirmanter og vår nye flotte ettåring, Jonas Hompland, ble også presentert og bedd for.


Jubel trenger flere kokker - er der noen som kunne tenke seg å hjelpe?

Barnekoret vårt begynner vær øvelse med middag til STOR glede for mange fedre,mødre og jubelbarn. De mangler flere kokker for å få kabalen til å gå i sammen denne høsten. Kan noen tenke seg å hjelpe? Det er snakk om ca 3 ganger i høst, dvs. ca en gang i måneden.


Det ble en flott søndagsskolens dag i Listahallen

Over 300 stk hadde tatt turen til Listahallen for å være med på Kick-off starten for alle søndagsskolene i kommunen. Årets trekkplaster var Viggo Klausen. Han hadde både dukketeater, leker og en kreativ andakt.


Velkommen til første gudstjeneste i høst

På søndag starter vi opp med høstens første gudstjeneste. Det blir en skikkelig festgudstjeneste. Vi skal ha barnevelsignelse og vi skal også dele nattverd sammen. Einar Ellingsen skal tale for oss og lovsangsteamet er med. Søndagsskolen og Online starte også opp igjen!


Gikk du glipp av gudstjenesten i dag? Her kan du høre talen

Vi hadde en flott gudstjeneste i dag 30.juli, der vi blant annet fikk høre forkynnelse av Martin Kolsrud. Gikk du glipp av dette, kan du høre lydopptak av talen her. Anbefales!


Søndagskveld med flott lovsang og tale av Johnny Omdal

Det ble et flott møte søndag kveld. Møte var virkelig lagt opp til ungdommene med lovsang med full trøkk. Johnny Omdal talte og utfordret oss alle på å dele vitnesbyrdet om Jesus på vår egen måte. Gikk du glipp av talen - kan du høre den her. Anbefales virkelig!


Det ble ei flott pako-helg i pinsa

Speiderne hadde sin årlige patruljekonkurranse i pinsa. Helga ble avsluttet med speidergudstjeneste for familie og venner 2.pinsedag på speiderhytta.


Fullt trøkk på søndagskveld

Det ble en skikkelig flott søndagskveld. Vi fikk høre flott lovsang fra lovsangsteamet fra KVS. Vi fikk også høre tale av Ingvild Foss Forgard.


Invild Foss Forgard fra Touch Point Lyngdal taler på søndagskveld på søndag kl.19.00

På søndagskveldene her vi fokus på ungdommene. På søndag kommer Invild Foss Forgard som er leder i Touch Point i Lyngdal og skal tale. Lovsangsteamet fra KVS skal lede oss i lovsang. Det blir kanonbra!


Våre flotte speidere gikk først i toget med flaggborg

Også i år gikk våre flinke speidere først i toget på Borhaug. Vi er skikkelig stolt av speiderne våre - de gjorde en kjempefin jobb.


Det ble en flott 17.mai fest

Mange store og små hadde tatt turen til Lista misjonskirke for å avslutte nasjonaldagen med en skikkelig 17.mai fest. Her fikk vi høre flott sang av musikkoret og 17.mai potpurri av alle barna som var på festen. Vi fikk også høre appell av pastor Rune Heimvoll. Det ble også servert skikkelig 17.mai-mat - is og pølser til alle.


Flott gudstjeneste med dåp

Det ble en veldig sterk gudstjeneste der ei av våre flotte ungdommer valgte å dåpe seg. Vi fikk også høre nydelig sang av Mai Britt og Svein Morten Havaas. Mark Breidenthal talte guds ord til og og utfordret oss på hvordan vi lever våre liv.


Det ble en skikkelig flott konfirmasjonsgudstjeneste

Det ble en skikkelig flott konfirmasjonsgudstjeneste for våre 8 flotte konfirmanter. Elisabeth holdt en veldig fin tale der hun fikk fram at ungdommene er elsket, ønsket og beskyttet av Jesus. Vi ble ledet i skikkelig fengende lovsang av ungdommer fra Alfred.


Felles kveldsmøte med Farsund misjonskirke på søndag kl. 19.00

På søndag kveld kl. 19.00 blir det felles møte med våre venner fra Farsund misjonskirke. Ungdommene fra Farsund leder oss i lovsang.


Flotte påskemøter

Det ble ei skikkelig flott påske på misjonshuset. Vi hadde møter skjærtorsdag,langfredag og 1.påskedag. Det var masse folk på møtene. I år hadde vi også egne barnemøte alle tre dagene - det var stor suksess.


Veldig flott påskevandring

Det ble en veldig fin vandring gjennom dagene i påsken under påskevandringen på misjonshuset i dag. Søndagsskolen som stod i bresjen for denne dagen hadde gjort en kjempejobb. Det er veldig sterkt å få høre bibelhistoriene lest og få det illustrert. Før vandringen fikk vi servert deilig middag og dessert laget av pastor Rune og hans gode hjelpere.


Påske i Lista misjonskirke

Det skjer mye spennende i påska i vår menighet. Palmesøndag skal vi ha påskevandring for hele familien. Da blir det også salg av middag. Vi har møter skjærtorsdag kl. 19.00, langfredag kl. 11.00 og 1.påskedag kl. 11.00 blir det festgudstjeneste. Det blir egne barnemøter på alle møtene. Pastor Rune Heimvoll taler på alle påskemøtene.


"Alle sammen møte" med speideropptakelse

Et av høydepunktet på "Alle sammen møte" i dag var speideropptakelsen. Det var to flotte gutter som avla speiderløftet og rykke opp til Storspeidere i dag.


"Alle sammen møte" på søndag kl. 16.00

På søndag kl. 16.00 er det "Alle sammen møte". Vi skal ha med speiderne som skal ha speideropptakelse. Jubel skal synge for oss og vi har ungt lovsangsteam som leder oss i sang. Rune Heimvoll skal ha andakt. Dette blir veldig bra!


En flott dag på Pit-stop

Det ble en flott dag på Pit-stop for par lørdag 4.mars. Vi hadde besøk av Ådel og Lars Dale fra Familiefokus. De hadde veldig god undervisning for par.


Glimt fra søndagsskolen

Vi har mange flotte barn som kommer på søndagsskolen hos oss. Vi har oss mange gode ledere som står på søndag etter søndag. Men vi har plass til flere voksne. Har du lyst å være med på denne inspirerende tjenesten?


Martin Kolsrud taler på søndag kl. 11.00

Gikk du glipp av dagens gudstjeneste? Da kan du høre talen av Martin Kolrud her. Den er verdt å lytte til!


ÅRSMØTE TIRSDAG 7.MARS

På tirsdag kl. 19.30 er det årsmøte for Lista misjonsmenighet. Alle medlemmer oppfordres til å komme!


Smittende "Alle sammen møte"

Det ble et flott "Alle sammen møte" med tema: Smitteglede. Vi fikk høre andakt av pastor Rune Heimvoll der han fortalte hvordan Jesus hadde smittet han. Vi fikk også høre flott sang av lovsangsteamet og Jubel. Jubel skapte også mye glede med sin dansen sin.


Sangkveld på misjonshuset søndag 5.februar kl. 18.00

Søndag 5.februar kl. 18.00 er du velkommen til sangkveld. Alle korene på Lista blir med. Det blir også andakt av Tor Dale. Ta med en venn og kom!


I morgen starter Jubel opp igjen

Sist uke hadde Jubel ledersamling med alle sine ledere. De har mange gode og ivrige med på laget. I morgen 12.januar gleder de seg til å starte opp igjen med barnekoret.


Gikk du glipp av årets første gudstjeneste - her kan du høre talen

"Se, jeg gjør noe nytt! Nå skal det spire fram. Skal dere ikke kjenne det?" fra Jesaja 43,19 ble vi møtt med til innledning av Janne Bulæg i formiddag. Det var også den røde tråden i møte. Vær med og be for denne våren!


Fantastisk fin nyttårsaften

Det ble en flott feiring av nyttårsaften på misjonshuset. Ekstra stas var det at ca 30 ungdommer hadde sin egen feiring på loftet. Det var noen flinke konfirmantjenter som hadde stelt i stand og laget til fest.


Små og store koste seg på fest

Det ble en koselig juletrefest på misjonshuset. To vakre fine jenter ledet oss flott gjennom festen. Lovsangsteamet ledet oss i julesanger og ungdomspastor Elisabeth Aavitsand holdt en flott appell.


Det ble en flott julaftengudstjeneste

Det ble en flott julaften på misjonshuset. Først samlet alle seg rundt festdekket bord til julegrøt med mandel i. Etter maten var det flott gudstjeneste der vi blant annet fikk høre vakker sang av Miriam Nilsen.


Gikk du glipp av talen til Ellen Merete Drønen kan du høre den her!

Gikk du glipp av talen av Ellen Merete Drønen fra søndagskveld 18.desember kan du høre den her. Den anbefales å høre!


Det ble en flott synge jula inn på misjonshuset

Det ble en fin synge jula inn. Misjonshuset var fullt av glade mennesker som fikk høre flott musikk av både Borhaug musikkorps, Jubel, musikkoret og Kolon.


Vi synger jula inn på misjonshuset

Søndag 11. desember kl. 17.00 synger vi jule inn på misjonshuset. Vi får besøk av Borhaug musikkorps som skal spille for oss. Det gleder vi oss til. I tillegg har vi med oss Jubel, Kolon og musikkoret. Det blir appell av pastor Rune Heimvoll.


Jubel hadde flott basar til Dina-senteret

Jubel avsluttet halvåret på tradisjonelt vis med julegrøt med mandel og misjonsbasar til inntekt for Dina-senteret i Kongo.


Alphakurs på misjonshuset

Vi har veldig lyst å starte opp med nytt alpha-kurs i slutten av januar. For å få dette til trenger vi gruppeledere. Kunne du tenke deg å være med. Ta kontakt med Einar Ellingsen på tlf. 941 41 354


Julemesse helga ble avsluttet med fint "Alle sammen møte"!

Det ble en koselig søndag i kulturhangaren. Barnekoret Jubel sang og vi fikk høre flott appell av ungdomspastor Elisabeth Aavitsland om å oppmuntre hverandre.


Yrende liv på årets julemesse

Det ble en skikkelig flott lørdag på julemesse i kulturhangaren. Det var masse folk som hadde tatt turen ut. Et av høydepunktene var når barnekoret Jubel sang julesanger.


Velkommen til julemesse i kulturhangaren lørdag 12.november

Velkommen til en koselig helg i kulturhangaren! Julemessa åpner på lørdag 12.november kl. 11.00. Søndag 13.november åpner også julegate, det blir salg av middag og "Alle sammen møte"


Tur med storspeiderne til Vegårshei

Fredag 18.november til søndag 20.november blir det troppstur til Vegårshei. Påmelding til Torbjørn Syvertsen innen tirsdag 8.november.


Rigging til julemessa

Vi går inn i ei travel uke! Det er mye som skal hentes, rigges og pyntes klart til den store dagen på lørdag. Kan du være med å hjelpe ta kontakt med Rune Heimvoll på tlf. 90644081


En fantastisk flott gudstjeneste

Det var en stor fest i dag på gudstjenesten når to av våre gutter fra menigheten valgte å døpe seg. Det var Simon Vågsvoll og Daniel Heimvoll.


Støtte fra Joker

I dag har vi mottatt det flotte beviset på at vi og andre lag har mottatt 25.000 kr fra Joker AS. Vi sier igjen TUSEN TAKK til Joker vår flotte nærbutikk.


Nye navn tas snart i bruk!

Fredag 30. september tas nye navn i bruk for Misjonsforbundet. Fra den datoen heter det Misjonskirken Norge og Misjonskirken UNG.


Gikk du glipp av talen Richard Lundgren?

Denne uka skal vekstgruppene våre jobbe talen av Ricchard Lundgren om å høre Guds stemme. Gikk du glipp av denne kan de se den her som bildefil. Anbefales!


"Alle sammen møte" med tema høsten er moden

Det ble et kjempefint "Alle sammen møte". Det var to unge barn som ledet oss gjennom møte på en super måte. Det var Andrea og Alexander. Vi fikk høre og se Jubel synge for oss. Også lovsangsteamet hadde mange yngre krefter i sving.


Flott gudstjeneste med ungt fokus

Det ble en flott gudstjeneste i dag. Årets flotte konfirmanter ble presentert. Det var også barnevelsignelse av fine Noah Nilsen. Lovsangsteamet fra KVS i Lyngdal ledet oss i frisk lovsang.


Lista misjonsmenighet har mottatt 25.000 kr i gave fra Joker Borhaug

Vi vil gjerne få takke Joker Borhaug for at de har delt deres overskudd med oss. Vi føler oss utrolig heldige! Vi setter stor pris på å ha en så flott nærbutikk i bygda.TUSEN TAKK!


Speiderne hadde en flott tur til Skarvøy

Det ble en fin tur til Skarvøy for speiderne denne helga. Fredagen fikk de besøk av redningsskøyta, og alle fikk en tur med henne. Lørdagen var det litt vått, men søndagen kom "Sommeren" igjen til Skarvøy.


Det ble en flott søndagsskolens dag

Store og små koste seg veldig i kulturhangaren under søndagsskolens dag. Vi fikk høre og se et flott show med Chris og Øystein og teamet deres fra Ungdom i oppdrag.