Nyhetsarkiv


Julekonsert søndag 5.desember kl.19.00

Søndag 5.desember kl.19.00 ønsker vi velkommen til flott julekonsert i Lista misjonskirke. Det er Arvid og Ragnhild Pettersen med venner som kommer. Konserten heter "Himmeltonen". Dette blir veldig bra! Billettene koster 200kr pr.person og 100 kr for barn under 15 år. De kan bestilles hos Geir Myra på tlf. 90202801.


Nyttårsfest i Lista misjonskirke

Har du ingen planer for nyttårsaften? Da er du hjertelig velkommen til å feire nyttårsaften i kirka vår! Her blir det god mat, enkel underholdning og tid for en god prat.


Vi feiret frivilligheten med fest 28.september

Tirsdag 28.september feiret frivilligheten i kirka vår med en kjempefin fest! ♥️ Så koselig å være samlet på tvers av alder til god mat, andakt, lek og latter!


Viggo Klausen takker for kollekten

19.september hadde vi Alle samme gudstjeneste. Her gikk kollekten til Viggo Klausen sitt arbeid med Velkommen hjem.


Kjempeflott helg!

Vi har hatt en kjempeflott helg sammen med Viggo Klausen. Han har vært med på betweensleiren som vi arrangerte sammen med Farsund misjonskirke. I tillegg hadde han og Elin Myra foreldrekurs fredag kveld. Helga ble avsluttet med Alle sammen gudstjeneste søndag kl.11.00


Inspirerende helg!

Vi har hatt ei innholdsrik og flott helg! Lørdag var vi en stor gjeng samlet til menighetsskole med temaet: Forny Drømmen. Søndagen hadde vi flott gudstjeneste med både barnevelsignelse og presentasjon av årets konfirmanter.


Medarbeiderfest i Lista misjonskirke

Tirsdag 28.september inviterer vi alle våre medarbeidere til fest i kirka! Her blir god mat, andakt og underholdning. Meld deg på nå til Elin Myra eller på lista i kafeen.


Fantastisk flott søndag i kirka vår

For en festgudstjeneste det ble i dag. Vi hadde innsettelse av våre nye flotte pastorer Elin og Geir Myra! Menighetsrådgiver Stein Bjørkholt forestod seremonien. I tillegg fikk vi høre flott forkynnelse av Geir Myra. Etter møte ble det fest med kaker til store og små!


Flott konfirmasjonsgudstjeneste

Lørdag 21.august hadde vi flott konfirmasjonsgudstjeneste for våre 9 konfirmanter. Vi ønsker de alle Guds rike velsignelse over livet! Her kan du se noen bilder fra dagen.


Høstens første gudstjeneste

Søndag 15.august kl.11.00 starter vi opp med gudstjeneste igjen!! Dette gleder vi oss veldig til! Vår nye pastor, Geir Myra, skal tale for oss. Det blir også lovsang. Det blir dessverre ikke vanlig søndagsskole denne søndagen, men lekerom og tegnesaker står klare!


Flott gudstjeneste med medlemsopptakelse

Søndag 27.juni hadde vi siste møte før sommeren. Vi er veldig takknemlige for at vi kunne ønske 5 nye medlemmer velkommen i kirka vår denne søndagen. Vi fikk også høre god og inspirerende forkynnelse av Johnny Omdal.


Sommer i Lista misjonskirke

Det er snart sommerferie! Våre ansatte har feire i juli. Hvis du vil ta kontakt med kirka vår i denne perioden kan du ringe til tlf. 48306866


Flott gudstjeneste på søndag 20.juni

Vi hadde en skikkelig flott gudstjeneste på søndag 20.juni. Det var barnevelsignelse og det er alltid en fest å være med på. I tillegg fikk vi høre gode og oppmuntrende ord av vår tidligere pastor, Rune Heimvoll og nydelig lovsang.


Kjempefin gudstjeneste

For en flott søndag i kirka vår Vi fikk endelig møte vårt nye pastorpar Elin og Geir Myra. Geir forkynte for oss om viktigheten med menighet! Jonas ledet oss i nydelig lovsang! Det var mange barn og unge samlet til søndagsskole/Online. Vi er rikt velsignet!


Velkommen til gudstjeneste i Lista misjonskirke søndag kl. 11.00

Vi gleder oss til ny gudstjeneste på søndag kl.11.00. Da kommer Geir Myra og skal tale for oss, det blir veldig bra! Det blir også sommeravslutning med søndagsskolen og Online!


Flott misjonsgudstjeneste

Søndag 30.mai hadde vi besøk fra Troens Bevis og vi hadde misjonsgudstjeneste. Gikk du glipp av den inspirerende talen av Hans Martin Skagestad, kan du finne taleopptak her. Vi anbefaler dette. Du kan også være med og gi en gave til det viktige arbeider som Troens Bevis driver med å vippse til: 16212


Pako og speidergudstjeneste

Det er lang tradisjon for at speiderne våre har patruljekonkurranse i pinsehelga. Helga ble avsluttet med flott speidergudstjeneste ute i duskregnet.


Speidergudstjeneste 2. pinsedag - mandag 24.mai kl. 11.00

Tradisjonen tro betyr pinse patruljekonkurranse for speiderne våre. De skal være sammen hele pinsa oppe på speiderhytta. Helga avsluttes med speidergudstjeneste mandag 2.pinsedag kl.11.00. Her skal Einar Ellingsen ha andakt! DU er så velkommen!


Vi ønsker dere alle en fin 17.mai

Det blir dessverre ikke 17.mai fest som vi pleier. Heller ikke møte i dag 16.mai. Søndag 16.mai anbefaler vi dere gudstjenesten fra Lyngdal misjonskirke. Du finner den på facebook- siden til Lyngdal eller på www.mkirken.net. På 17.mai kl.08.00 er våre speidere med og heiser flagget på Borhaug!


Alle sammen gudstjeneste på søndag 9.mai kl. 16. på zoom

På søndag 9.mai kl. 16.00 blir det Alle sammen gudstjenste på Zoom. På grunn av kommunens anbefalinger kan vi ikke møtes i kirka. Elin Myra blir fortsatt med oss. Benk dere foran skjermen store og små og bli med!!! Du finner link til møtet i denne saken.


Gudstjeneste i kirka på søndag kl. 11.00

Yes, endelig kan vi samles igjen!! På søndag blir det knallbra gudstjeneste. Jim Foss skal tale for oss over temaet: Tid sammen med Jesus. Anne og Geir-Arild leder oss i sang. BeverDag gleder seg til å treffe alle barna igjen og det blir Online for 5.klasse og oppover. DU er så velkommen! Vi følger smittevernsreglene og minner om at ingen syke må delta på møtet.


Betweens på zoom torsdag kl. 18.00

På torsdag blir det betweens på zoom kl. 18.00. Petter skal ha andakt om påske. Det blir også påskekonkurranser med påskeegg med godteri i til premie.


Zoom gudstjeneste på søndag kl. 11.00

På søndag blir det ny zoom gudstjeneste. Jonas Hompland taler for oss. DU er hjertelig velkommen!


Årsmøte er flyttet til torsdag 15.april

Årsmøte er flyttet til torsdag 15.april. Vi håper da på å kunne gjennomføre dette fysisk!


Alle aktiviteter i menigheten der avlyst frem til påske

Pga. smittesituasjonen i kommunen må vi dessverre avlyse alle våre aktiviteter frem til påske.


Møte på søndag blir flyttet til zoom

På grunn av smittesituasjonen er gudstjenesten i morgen flyttet til zoom. Link til møte finner du her. Elin og Geir Myra blir med oss og det blir lovsang! Håper DU blir med!


På søndag blir det ny nettgudstjeneste og tur til speiderhytta etterpå!

På søndag kl.11.00 blir det ny felles nettgudstjeneste. Etterpå blir det tur til speiderhytta for alle som vil. Her blir bålet tent og ta gjerne med middagen ut. Neste søndag er vi SÅ klare for å møtes til fysisk gudstjeneste i kirka vår.


Her kan du se den felles nettgudstjenesten

Nå kan du se den digitale felles gudstjenesten også her på hjemmesiden.


Ny felles nettgudstjeneste i dag søndag 28.februar kl.11.00

Hjertelig velkommen til flott nett-gudstjeneste og fellesmøte for misjonskirken i Farsund, Lista og Lyngdal, søndag 28. februar. Det blir knallkjekt opplegg for alle barn. Pastor Maria Morfjord fortsetter i taleserien "Godt Kledd?" og Vokal blir med oss med flott sang. Sendingen begynner Kl. 10.50 og du finner oss på Facebook eller her på nettsiden


Mini-alfred på lørdag kl. 19.30

På lørdag 20.februar er det Mini-Alfred for alle fra 5-7.klasse. Jonas Hompland skal ha andakt for oss. Det blir kiosk etter møte og spill og lek!


Vi kan åpne kirka igjen for barn og unge!

Smitten har "roet" seg i kommunen og vi har fått lov og åpne kirka igjen for barn og ungdom. Det betyr at det blir Jubel, speider, Alfred og mini-Alfred denne uka.


Opplegg til vekstgruppene om kap. 4 i Jonas bok

Her er opplegg for vekstgruppene denne uka. Det kan også brukes til selvstudium for de som ønsker det.


Ny felles digital gudstjeneste på søndag

På søndag er det ny felles digital gudstjeneste. Her kan dere høre siste del av taleserien om Jona. Det er Eileif Tveit som taler. Det blir også flott lovsang og barnekirke.


Zoom gudstjeneste på søndag kl. 11.00

å søndag kl.11.00 blir det zoom-gudstjeneste! Geir Myra, som er vår nye pastor til høsten 2021, blir med oss Han skal tale og vi skal også ha nattverd sammen.


Opplegg til vekstgruppene om kap. 3 i Jonas bok

Her er opplegg til vekstgruppene fra del 3 av talen om Jona. Dette kan også gjerne brukes til selvstudium.


Ny felles nettgudstjeneste

På søndag kl. 11.00 kan du høre tredjedel om historien om Jona. Denne gangen er det Maria Morfjord som forkynner. Det blir også flott sang av Vokal. Det blir også søndagsskole med flott andakt og konkurranse for alle barna. Her er BeverDag med denne uka også! Kl. 12.30 inviterer alle som vil til "kirkekaffe" ute på Nordberg fort.


Opplegg til vekstgruppene om talene av Jona

Her kan dere finne bibelvers og samtalespørsmål til de to første talene om Jona fra de digitale gudstjenestene. Disse blir brukt i vekstgruppene. De kan også brukes til deg som vil lese mer i bibelen hjemme og fordype deg i talene.


Ny felles nettgudstjeneste på søndag kl. 11.00

Da er det bare å glede seg til søndag og ny felles digital gudstjenste. Denne gangen er det BeverDag som har vært med og laget konkurranse, så vi håper mange barn fra Lista også vil se på og bli med i trekningen!! Etter gudstjenesten blir det tur til isen i plantefeltet for alle som vil!


Mini-Alfred på lørdag kl. 19.30-21.30

På lørdag blir det ENDELIG mini-Alfred for alle fra 5-7.klasse igjen! Det blir andakt av Petter Bye! I tillegg blir det leker fra scenen, kiosk og mye gøy! Vi registrerer dere i døra. Vi minner om at ingen syke må delta i våre møter.


Ny Zoom gudstjeneste på søndag kl. 11.00.

På søndag møtes vi igjen på zoom. Anne og Geir Arild Nilsen leder oss i lovsang fra sin egen stue på Hassel og Jim Foss skal ha andakt for oss.


Fin zoom gudstjenste

I dag har vi hatt kjempeflott gudstjeneste på zoom. Det var godt å se dere! Tusen takk til alle som var med Nå har BeverDag vært rundt med premie til vinnere av konkurransene! Vi glemte kollekten i dag.. har du lyst å gi en gave til menigheten kan du vippse til 90380 eller på konto: 2801.09.68269 Vi satser på zoom- gudstjeneste neste søndag også


Bønnemøte i HJEMMENE mandag kl. 19.30-20.30

I morgen er det mandag og bønnemøte. Denne mandagen blir det bønnemøte fra hjemmene. Det er mye vi kan be for i disse tider. Her er noen bønnemner: Be for landet vårt og våre ledere. Be for de som er rammet av sorg. Be for bønnebarna våre. Be for vår menighet og vårt lederskap. Be om visdom i denne tid.


Digital gudstjeneste på søndag kl. 11.00 fra Bryne misjonskirke

Søndag 10.januar skulle vi hatt delekveld i Lista misjonskirke. Det kan vi dessverre ikke få til. Vi deler denne søndagen gudstjenesten fra Bryne misjonskirke. Her er det Thomas Aas Pedersen som taler. Han skal tale om «Blanke ark», i serien «I en tid som dette».


Lese bibelen sammen

Vi er på ny rammet av korona-krisen både som enkeltpersoner, samfunn og som menighet. Vi har lyst og invitere dere til å være med å lese en bibelleseplan sammen med oss som heter Opp-ned. Den er laget av misjonskirken Ung.


Alle aktiviteter I kirka er avlyst frem til 18.januar

Etter regjeringens nye regler må vi dessverre utsette alle våre aktiviteter I kirka vår frem til 18.januar. Vekstgruppene denne uka blir derfor digitalt.


Kjempeflott storsamling med Jubel

Søndag 25.oktober hadde vi en kjempeflott storsamling med Jubel.


Spennende helg med Modul 3 av menighetsskolen

Vi har hatt ei spennende og innholdsrik helg med modul 3 av menighetsskolen. Bra undervisning av Thomas Aas Pedersen og Kjell Birkeland, gode samtaler, presentasjon av vekstteamrapporten var noe av det som skjedde.


Veldig flott gudstjeneste!

I dag har vi hatt en kjempeflott gudstjeneste. Vi har hatt både barnevelsignelse av lille Pilip Danielsen, medlemsopptakelse og presentasjon av de nye konfirmantene


Konfirmasjon i Lista misjonskirke lørdag 5.september

Endelig skal konfirmantene i 2005 kullet få feire sin store dag. Vi gleder oss stort til å holde konfirmasjonsgudstjeneste for de og deres familier. Her kan dere se navnene på konfirmantene.


Veldig fin Drive-in gudstjeneste 2.pinsedag

Vi hadde en flott Drive-in gudstjeneste ute ved Hangaren ved Lista flyplass 2.pinsedag. Ca. 75 biler hadde møtt opp i sola og var med og feiret pinse sammen med oss.


Åpning av kirka vår og avslutning for vår kjære pastor

Søndag 24.mai kunne vi endelig åpne kirka vår igjen. Dette gjorde vi med tre ulike gudstjenester. Denne dagen var siste gang Rune Heimvoll talte for oss som vår hovedpastor. Dette ble markert i alle tre gudstjenestene.


Spørreundersøkelse om kommunikasjon

Vi som menighet holder med på Menighetsskolen. Dette er en spennende reise. Vi har i den forbindelse et team som jobber med kommunikasjon. De har laget en spørreundersøkelse som de gjerne vil at dere som regner Lista misjonskirke som deres kirke, for deg som kan tenke deg å besøke vår menighet, for deg som er innom av og til, og for deg som går jevnlig i menigheten og eller deg som bare er nysgjerrig vil være med og svare på.


Flaskeinnsamling med speideren

Speiderne har tradisjon på å ha flaskeinnsamling fredag etter påske! I år går ikke dette pga. koronaviruset. Hvis du har lyst å støtte speiderarbeidet likevel og du har mye tomflasker hjemme, så kan du pante de selv og vippse beløpet til speideren. Vipps nr: 547483 Speideren,1.Lista MSK. Tusen takk for støtten!


Påske i Lista misjonskirke

Vi i Lista misjonskirka er veldig glad i påska og har i de siste årene satset stort på påskemøtene. I år kan vi dessverre ikke ha påskemøter i kirka vår slik vi pleier, men det vil bli sendt gudstjeneste fra kirka vår palmesøndag, skjærtorsdag, langfredag og 1.påskedag kl.11.00. Det er vår pastor Rune Heimvoll som taler alle dagene. Det blir også en liten søndagsskole for barna og lovsang. Følg med oss på vår facebookside eller på youtube.


Påsketips for barn og familie

Nå skal vi snart inn i påskehøytiden. Det er stort og igjen få feire Jesus døde og stod opp for oss. På grunn av korona-viruset blir dette er hjemme-påske. Her finner dere gode konkret tips om påskeandakter for barn og også lenke til fine tegninger og oppgaver for barn dere kan printe ut. La oss gjøre dette til en fantastisk fin påske med Jesus i sentrum i våre hjem!


Gudstjeneste på søndag kl. 11.00

På søndag kl.11.00 blir det streamet en ny gudstjeneste her fra oss i Lista misjonskirke. Det blir tale av Rune Heimvoll og lovsang. Elisabeth Aavitsland skal ta en prat med BeverDag. Vi håper DU blir med oss på Facebook eller på YouTube: https://youtu.be/U1IiPkNQVeY


Givertjenesten

Tusen takk for alle som er med og ber for menigheten og til alle som er med og gir til vårt arbeid. Selv om vi ikke nå kan ha vanlige gudstjenester der vi tar opp kollekt, kan du fremdeles være med og gi inn til menighetens arbeid. Du kan gi online på vipps: 90380 eller du kan bli fast giver til menigheten.


Levende tro i hjemmet

Nå som vi ikke kan møtes i kirka til gudstjeneste, søndagsskole, Jubel, Betweens, speider og Alfred på ei lita stund, er det som skjer hjemme blitt enda viktigere. Det finnes masse bra ting på nettet som kan brukes til en samling om tro i hjemmet. Her er flere gode tips til samlinger om tro i hjemmet.


Film fra da Gutta var på Lista

Det var ei skikkelig flott helg da Jubel hadde besøk av Gutta fra Frekkhaug. Her kan dere se film som Gutta har laget fra turen til Lista.


Dugnaden på lørdag blir dessverre avlyst

Vi må dessverre avlyse dugnaden på lørdag.


Lista misjonskirke avlyser alle våre samlinger og gudstjenester inntil videre

På grunn av faren for Coronasmitte og hensynet til den enkelte, vil vi solidarisk være endel av den store samfunnsdugnaden, som gjøres for å begrense smitten.


Bønnemøte hver mandag kl. 19.30

Hver mandag fra kl.19.30 til 20.30 samles vi til bønn. Vi tror på bønn og vi tror det er så viktig å komme sammen å søke Gud og lytte til Gud sammen. Alle er hjertelig velkommen!


Modul 2 av menighetsskolen

Vi har hatt ei utrolig flott helg sammen som menighet på Modul 2 av menighetsskolen. Tema for helga var forandring. Kjell Birkeland og Thomas Aas Pedersen var med og underviste.


Godt nytt år!

Godt nytt år fra Lista misjonskirke! Vi er så takknemlige for at vi fikk ha to flotte nyttårsfester i kirka vår i går. Etter midtnatt fikk vi alle høre appell av pastoren vår Rune. Han utfordret oss til å tørre å rope til Jesus og at Jesus av og til overrasker oss når han svarer. Vi gleder oss stort til fortsettelsen av 2020. Vi ønsker sammen som kirke å søke Gud for det nye året og på søndag kveld startet vi bønn og faste uke. Det blir samling med bønn og lovsang hver kveld fra kl.20.00 fra søndag -fredag.


Alle sammen gudstjeneste med 1.klassefest!!

Vi hadde en skikkelig flott "Alle sammen gudstjeneste" søndag 27.oktober. Her var det pyntet med ballonger og skikkelig fest for 1.klasse.


Speidergudstjeneste i Paradisbukta

Tradisjonen tro ble PAKO-en avsluttet med speidergudstjeneste, men dette året hadde de flyttet den til Paradisbukta. Speiderne hadde nemlig vært på tur helt fra Lindesnes til Nordkapp denne pinsa.


Tentro 2019/2020

Nå har påmeldingen for høstens konfirmanter startet! Det blir et fantastisk år, med nytt undervisningsopplegg og mye gøy! Påmelding kun igjennom hjemmesiden.


Flott konfirmasjonsgudstjeneste

Vi hadde en veldig fin konfirmasjonsgudstjeneste for våre 9 konfirmanter lørdag 27.april. Konfirmantene var selv med og satte mye av preget på gudstjenesten. De deltok med sang, leste bibelvers og solosang blant annet. Vi fikk også se film om hver enkelt konfirmant.


Utrolig flott påske i Lista misjonskirke

Vi har hatt ei utrolig flott påske i Lista misjonskirke. Vi har hatt flotte møter for alle aldre med veldig bra forkynnelse. Tusen takk til Jonny Omdal, Nicole Syvertsen og Eline Vågsvoll som har vært med som talere denne påska. Vi har også hatt med oss lovsangsteamet som har ledet oss i nydelig sang.


Meld deg på speiderleiren i sommer nå!

Nå er det tid for å melde seg på årets speiderleir. Påmeldingsfrist er 15.april! Årets speiderleir går til Paulen Gård. Dato for leiren er 27.juli til 3.august. Dette blir en flott opplevelse!


"Alle sammen møte" med speideropptakelse!

Det ble et fint "Alle sammen møte" med blant annet speiderne i fokus. Det var en flott gjeng med aspiranter som ble tatt opp som storspeidere i dag. Vi fikk også høre nydelig sang av Jubel og lovsangsteamet fra Mini-Alfred.


Flott årsmøte

Vi hadde et veldig fint årsmøte onsdag 6.mars. Det ble valg nytt lederskap og ny formann i Lista misjonskirke er Jan Eivind Holthe. Dette er vi veldig glad for!


Fokus på Levende tro søndag 3.mars

Vi hadde en kjempefin dag i kirka vår 3.mars med fokus på Levende tro. Vi hadde besøk av Levende tro konsulent, Linda Andernach Johannesen, som både talte på gudstjenesten og hadde seminar for oss om Tro i hjemmet.


Gikk du glipp av talen av Maria Morfjord 24/2?

Hvis ikke du fikk med deg kveldsmøte i kveld (24/2) gikk du glipp av en flott tale. Her kan du høre opptak fra den!


Ei flott helg med Jesus i fokus!

Vi har hatt ei utrolig flott helg med møtekampanje med Richard Lundgren. Richard har inspirert oss og utfordret oss virkelig. Vi må begynne å bruke navnet Jesus!!


"Alle sammen møte" med tema Rotfestet

I dag hadde vi "Alle sammen møte" i Lista misjonskirke. Mange barn og unge var med og bidrog til et fint møte.


Stemningsfull ettermiddag i Lista misjonskirke

De mange som hadde tatt turen ut til Lista misjonskirke i ettermiddag bør ha begynt å kjent på julestemningen. Her fikk de høre vakre toner både av Borhaug musikkorps, Jubel ,musikkoret og Anne-Mie Heimvoll.


Vi synger jula inn søndag 16.desember kl. 16.00

Vi synger jula inn i Lista misjonskirke på søndag kl. 16.00. Her er det mye flott på programmet: Borhaug musikkorps, Anne-Mie Heimvoll, Jubel og musikkoret, appell av Rune Heimvoll Inviter med deg en venn eller flere og kom og få julestemning sammen med oss.


Gikk du glipp av talen av Jonas Hompland i dag? Da kan du høre den her. Anbefales!

Fikk du ikke med deg gudstjenesten i dag? Her kan du høre talen fra i dag fra ungdomspastor Jonas Hompland. Den anbefales på det varmeste!


Koselig 1.søndag i advent i Lista misjonskirken

Det ble en koselig søndag i Lista misjonskirke. Barnekoret sang flere nydelig julesanger for oss, lovsangsteamet ledet oss i lovsang og Rune minnet oss om at vi setter spor i hverandres liv.


Har du ingen planer på nyttårsaften?

Det blir også i år nyttårsfest i Lista misjonskirke. Denne festen er åpen for alle som har lyst. Det blir også egen ungdomsfest - mer info om ungdomsfesten kommer snart.


Vår far - felles tema for Alfred, Søndagsskolen/Online og gudstjenesten

Gikk du glipp av talen av Rune Heimvoll fra 11.11 om Vår far kan du høre den her.


Talen av Martin Kolsrud kan du høre her.

Gikk du glippe av gudstjenesten i dag? Da anbefaler vi deg å høre talen av Martin Kolsrud her på nett. Den skal også jobbes med i vekstgruppene våre.


Flott konsert med Ansgar Gospel Choir

Det ble en kjempeflott konsert med Ansgar Gospel Choir på fredag kveld. Det var den aller første konserten koret hadde i år og de gjorde en kjempedebut.


Flott alle sammen møte

Det ble et skikkelig fint "Alle sammen møte" søndag 28.oktober. Denne dagen er det Misjonskirkens dag og dette ble også markert. Kollekten i dag gikk til Misjonskirken Norge. Ellers var der mye bra på programmet og mange som fikk prøvd seg på helt nye ting! Dette var skikkelig gøy!


Er noe av dette noe for deg?

Det er behov for flere kokker i Jubel og også festkomiteen trenger flere hender. Småspeiderne er blitt veldig mange!! Det er så gøy at det er mange som har lyst å begynne på speidere. Her er der også behov for flere medhjelpere.


Julemesse i kulturhangaren 17.november

Lørdag 17.november har vi i Lista misjonskirke julemesse i kulturhangaren ved Lista fly og næringspark. Her blir der mange flotte håndlagde ting å få kjøpt alt fra engler til flotte strikkeplagg.


Flott menighetsweekend i Sarons dal!

Store og små har storkost seg på menighetsweekend. Vi er så heldige som kan reise på tur sammen med alle generasjoner med


Kanotur til Oppoftsvann med speideren 15-16.september

Fra lørdag 15-16 september blir det kanotur med storspeideren. Dette blir gøy! Lederne håper mange speidere blir med på denne turen.


Vår nye medarbeider

Eline Vågsvoll fra Gjøvik blir vår nye ettåring fra høsten 2018. Dette er vi utrolig glade for.


Ekteskapskurs

Vi i Lista misjonskirke anbefaler ei hel helg med fokus på ekteskapet. Sted: Farsund Resort Tid: 23-25.november Her er det Jarle og Karina Waldemar som kommer og underviser.


Infobrev om speiderleiren på Bragdøya

23-29.juni er det speiderleir på Bragdøya. Dette blir veldig bra! Speiderleir er en helt fantastisk uke - vi håper mange av dere storspeidere fra Lista vil være med på leir! Påmeldingsfrist: 1.mai


Lovsangsfest sammen med våre gode venner fra Farsund

Det ble en skikkelig flott lovsangsfest i kveld 22.april. Et stort lovsangsteam satt sammen av folk fra Farsund misjonskirke og Lista misjonskirke ledet oss gjennom både gamle og nye lovsanger.


Det ble en flott konfirmansjonsgudstjeneste

På lørdag ble våre 12 flotte konfirmanter konfirmert. Det ble en veldig flott gudstjeneste. Konfirmantene deltok selv aktiv med bibellesning, solosang og noen ble intervjuet. Ungdomsarbeider, Jonas Hompland, holdt en meget sterkt andakt med tittelen "Kunstverket du ikke får med hjem"


Veldig fine påskemøter

Vi har hatt noen veldig fine påskemøter så langt i påska. Både små og store fikk høre flott forkynnelse.


Fantastisk flott palmesøndag med påskevandring

Søndagsskolen hadde også i år laget en veldig flott påskevandring. Hele huset var tatt i bruk og laget om til rom og inntrykk av hva som hendte med Jesus i påska. Dette var veldig fint og gripende. Vi fikk også høre bibelopplesing på alle postene. Helt til slutt avsluttet vi i storsalen med en skikkelig feiring av Jesus oppstandelse! Dette var en flott start på påska - vi gleder oss stort til fortsettelsen på skjærtorsdag kl. 19.00.


Spennende påske i Lista misjonskirke

Velkommen til påske i Lista misjonskirke. Vi starter påska med påskevandring på palmesøndag. Her kan du være med og vandre gjennom dagene i påska. Før vandringen starter kl. 14.00 blir det salg av middag. Vi har også møter skjærtorsdag, langfredag og 1.påskedag. På disse møtene blir det egne barnemøter der Nicole Syvertsen taler og egne betweensmøter der Jonas Hompland taler.


Veldig fint "Alle sammen møte"!

Det ble et flott "Alle sammen møte" i ettermiddag. I dag var det speideropptakelse og speiderne var med og satte sitt preg på møte. Vi fikk også høre flott sang og dans av Jubel og fin andakt av Jonas Hompland.


Her er det nye lederskapet

På tirsdag ble det avholdt årsmøte i Lista misjonskirke. Da ble det valgt inn nytt lederskap i menigheten. Her kan du se bilde av de.


Flott kveldsmøte sammen med Farsund misjonskirke

Det ble et veldig fint kveldsmøte i går sammen med våre venner fra Farsund misjonskirke. Vi fikk også høre et tydelig og klart budskap fra tre unge damer om hvordan vi som kristne i en tid som denne må tørre og stå opp for det vi tror på. Gikk du glipp av denne kan du høre taleopptak her.


Det ble en veldig fin tur til Latvia for årets og fjorårets konfirmanter

Det ble noen fine dager i Latvia for våre ungdommer. Her møtte de mange nye mennesker og det ble mange inntrykk med hjem. Ungdommene var veldig flinke og bidro med både prat,sang og vitnesbyrd.


Kveldsmøte med spennende taletrio

På søndag kl.19.00 får vi besøk av våre venner fra Farsund misjonskirke. Det er en spennende taletrio som skal tale for oss. Det er Sunnvia Eikland, Sigrid Rundjord og Maria Morfjord. Dette blir bra! Lovsangen ledes også av våre gode venner fra Farsund.


Det ble et fantastisk flott "Alle sammen møte" med Jarle Waldemar

Storsalen var nesten full da vi var samlet til "Alle sammen møte" i dag kl. 11.00. Vi hadde fått besøk av selveste Jarle Waldemar. Han både talte og sang. Han sang også flere sanger sammen med barnekoret Jubel - dette var veldig bra. I tillegg hadde vi med lovsangsteamet fra mini-Alfred som ledet oss gjennom to lovsanger - de var kjempegode.


En skikkelig flott nyttårsfest

Ca. 100 stk var samlet til nyttårsfest i Lista misjonskirke. Store og små koste seg veldig. Det var mye god mat og mye latter og god stemning. Det nye året startet med flott fyrverkeri før vi fortsatte med lovsang og appell i storsalen.


Koselig juletrefest

Det ble en koselig juletrefest 4.juledag. Vi ble ledet i nydelig sang av lovsangsteamet. Elisabeth Aavitsland hadde andakt for oss. Finn din plass ved krybben var overskriften for talen. Hos Jesus er det plass til oss alle selv om vi er forskjellige. Det ble mat ute i kafèn og til slutt kunne alle som ville være med og gå rundt juletreet. Tradisjonene tro ble det også litt rocking rundt treet med "Rocking around the christmas tree."


Stemningsfull og vakker julegudstjeneste

Det ble en veldig stemingsfull julaften i Lista misjonskirke. Vi fikk høre vakre toner både spilt av vår eminente pianist Lina Jakobsen og nydelig sang av lovsangsteamet. Dagens gjest var Alfred Vaagsvold. Ukas kremtopp gikk til Kim Nevland.Jula ble både spilt og sunget inn

Det ble en skikkelig flott ettermiddag i Lista misjonskirke den 3.søndagen i advent når jula ble sunget inn. Borhaug musikkorps var med og satte en ekstra spiss på de hele. Vi fikk også høre flott sang av både Jubel, musikkoret og lovsangsteamet.


2.søndag i advent - med nytt "Adventsdryss" i Lista misjonskirke

I dag var det årets unge bonde, Cecilie Nilsen, som var gjest i sofaen. Ukas kremtopp ble Liljan Reiertsen som er sjefen på Joker på Borhaug. Søndagsskolen og Online hadde juleavslutning med juleverksted i kafèn.


Fin første søndag i advent med "Adventsdyss" i Lista misjonskirke

Dages gjest var vår egen kjære ordfører, Arnt Abrahamsen. I løpet av adventsdrysset ble vi bedre kjent med han. Dagens kremtopp ble Torry Skreibrok, han fikk fint besøk av vår egen Elefine som ble vist på storskjerm.


Julemessehelga ble avsluttet med "Alle sammen møte"

Helga ble avsluttet med felles middag i kulturhangaren før vi hadde "Alle sammen møte". Tomine og Mathias ledet oss gjennom møte på en super måte.


Fantastisk flott julemesse

Det ble en kjempeflott julemesse i kulturhangaren også i år. Utrolig mange folk hadde funnet veien til kulturhangaren. Det var varmt og godt og veldig god stemning inne i hallen.


Jesus du er vår superhelt var tema for dagens "Alle sammen møte"

Det ble et skikkelig fint alle sammen møte. Mange flinke barn og ungdom var i sving på scenen. Vi fikk høre viktig budskap fra Rune om at størst av alle superhelter er Jesus.


"Alle sammen møte" på søndag kl. 16.00

På søndag er det "Alle sammen møte". Denne gangen er det en av våre konfirmanter som skal lede sammen med Jonas. Jubel skal synge for oss det gleder vi oss stort til. Rune Heimvoll skal tale og vi har med oss lovsangsteamet fra Mini-Alfred. Etter møte blir det kafè . Kom og bli med på en koselig søndag i Lista misjonskirke.


Flott kveldmøte på søndag

Det ble et veldig fint kveldsmøte søndag kveld. Vår egen ettåring Jonas Hompland talte. Han utfordret oss på å slippe opp kontrollen over våre egne liv og la Gud få kontrollen. Vi ble ledet i fin lovsang av ungdommene fra Åpent hus i Farsund. Det var to av våre egne ungdommer som ledet møte.


Julemesse 11.november

Vi i Lista misjonskirke er stolte av julemessa vår. Nå starter opptrappingen til julemessa. Det trengs flere loddselgere. Har du mulighet til å ta en runde med lodd ta kontakt med Anne Reidun Elle på tlf. 95875640 Gevinstene skal også handels inn og ordnes nå. Hvis noen har penger til gevinster ta kontakt med Leann Martinsen eller Britt Drønen.


Elsket - hele veien hjem

Denne helga hadde vi besøk av Rebekah og Pål Helmersen fra Mandal. De hadde møter både for ungdommene og for alle både i Farsund og på Lista. Vi fikk høre den sterke historien til Rebekah og Pål Helmersen. Rebekah mistet mammaen i kreft da hun var 14 år. Da ble livet snudd på hodet. Hun klarte ikke lenger å tro at Gud var god. Livet roter seg til.


Fullt hus på samlingsgudstjeneste

For en fantastisk flott dag. Det var helt fullt hus på samlingsgudstjenesten. Vi fikk se våre nye ferske konfirmanter og vår nye flotte ettåring, Jonas Hompland, ble også presentert og bedd for.


Jubel trenger flere kokker - er der noen som kunne tenke seg å hjelpe?

Barnekoret vårt begynner vær øvelse med middag til STOR glede for mange fedre,mødre og jubelbarn. De mangler flere kokker for å få kabalen til å gå i sammen denne høsten. Kan noen tenke seg å hjelpe? Det er snakk om ca 3 ganger i høst, dvs. ca en gang i måneden.


Det ble en flott søndagsskolens dag i Listahallen

Over 300 stk hadde tatt turen til Listahallen for å være med på Kick-off starten for alle søndagsskolene i kommunen. Årets trekkplaster var Viggo Klausen. Han hadde både dukketeater, leker og en kreativ andakt.