Påsketips for barn og familie

Påsketips for barn og familie

Nå skal vi snart inn i påskehøytiden. Det er stort og igjen få feire Jesus døde og stod opp for oss. På grunn av korona-viruset blir dette er hjemme-påske. Her finner dere gode konkret tips om påskeandakter for barn og også lenke til fine tegninger og oppgaver for barn dere kan printe ut.
La oss gjøre dette til en fantastisk fin påske med Jesus i sentrum i våre hjem!

Nå skal vi snart inn i påskehøytiden. Denne påska blir annerledes enn det vi er vant til, men det er stort og igjen få feire Jesu død og oppstandelse!

I disse korona-tidene kan jo heller ikke barna komme sammen å høre om Jesus i kirka vår slik de pleier. 

Dere foreldre er utrolig viktige for barna deres, ikke minst når det gjelder tro!

I denne påska må vi være mye sammen som familie. Da vil vi virkelig utfordre dere til å bruke tid sammen med Jesu som familie.

Vi vil gi dere noen tips her over hva dere kan gjøre:

 - Alle påskedagene sender vi gudstjeneneste fra kirka vår, her blir det også en kort andakt for barna. Prat etterpå om hva dere har hørt om. Og gjør noen av tingene dere blir oppfordret til!

- Viggo Klausen har også laget noen helt nye fine filmer om påska for barn som vil bli delt på våre sider i sosiale medier. Viggo er kjempeflink til å fortelle for barn!  Se på disse sammen som familie - det anbefales virkelig!

- Det også fint å finne frem barnabibelen, betweensbibelen eller en vanlig bibel og lese sammen hva som skjedde med Jesus i påska. Lær barna og bli glad i Guds ord.

- Marita Skreibrok Holthe har laget et kjempefint hefte med tegninger og oppgaver til de ulike påskedagene. Dette heftet finner dere her.

Dette heftet kan dere printe ut. Her er det fint å jobbe med de oppgavene som hører til den dagen i påska vi er i.

Hvis noen ikke har printer og trenger hjelp til å kopiere ut oppgavene, kan dere sende en mail til merete@listamisjonskirke.no så hjelper hun dere.