Smittende "Alle sammen møte"

Smittende 'Alle sammen møte'

Det ble et flott "Alle sammen møte" med tema: Smitteglede. Vi fikk høre andakt av pastor Rune Heimvoll der han fortalte hvordan Jesus hadde smittet han. Vi fikk også høre flott sang av lovsangsteamet og Jubel. Jubel skapte også mye glede med sin dansen sin.

Rendering kunne ikke lastes

Det ble et flott "Alle sammen møte" med tema Smitteglede. 

Møte startet med at de to unge lederne prøvde å smitte hele salen med latter. De hadde hjelp av en morsom dukke. 

Vi fikk høre nydelig sang av Jubel. Da hadde også øvd inn en flott dans til sangen Frikjent - de var kjempeflinke.

Det var unge musikere og sangere som ledet oss gjennom lovsangen i dag på en super måte. Vi er heldige som har så mange flinke unge mennesker i vår menighet som bruker sine gave og talenter. 

Pastor Rune Heimvoll talte også over temaet smitteglede. Han fortalte om da han ble smittet av Jesus og om hvordan dette skapte en lyst i hans liv til å være med og fortelle flere om Jesus - til å smitte de. Han snakket om at vi er lys for Jesus, men disse lysene må ut av husene sine for å kunne smitte flere. Han viste med ei lykt med et starinlys inni det lyset kan ikke tenne flere lys i brann hvis ikke vi tar det ut av lykta. Sånn er det med oss også. Han viste også ved hjelp av 10 barn med små telys hvor mye fortere det går hvis vi alle er med og smitter hverandre i brann.

Vi fikk også se et vitnesbyrd på film om hvordan Tor ble  smittet av Jesus og fikk et nytt liv. 

Det ble også tid til en lek. Hele møte ble ledet av to unge flinke jenter!