Søndagsskolens dag 2019

Søndag 25.august kl.11.00 er det søndagsskolens dag i Listahallen. Dette blir en stor happening og en skikkelig flott oppstart for søndagsskolene i kommunene.

Søndag 25.august er det søndagsskoleins dag i Listahallen. Denne dagen er søndagsskolen i Lista misjonskirke med og arrangerer sammen med de andre søndagsskolene i år kommune. Det er blitt en tradisjon at søndagsskolene starter opp året med en skikkelig kick-start i Listahallen.

I år er det Johannes Øverland som skal tale. Johannes jobber til daglig som ungdomspastor i Salem Misjonskirke i Kristiansand. Han er en ung forkynner som er veldig glad i å forkynne også til barn.

Det blir et stort felles barnekor som blir med og synger for oss denne dagen - det gleder vi oss veldig til! Det blir også lovsang og en kollekt til søndagsskolenes arbeid.

Søndagsskolemaskotene blir med og lager god stemning denne dagen.

Etter møte blir det masse gøyale aktivteter. Det blir hoppeslott og tarzanløype. Det blir zumobryting for de store. Svømmehallen blir åpen og alle som vil kan bade.

Det blir også salg av mat. Det blir salg av både lapskaus,saft,kaffe og kaker.

Arrangementet er gratis - men det tas opp kollekt til søndagsskolene.

Ta med små og store og kom og blir med på en kjempekoselig dag i Listahallen.