Stemningsfull ettermiddag i Lista misjonskirke

Stemningsfull ettermiddag i Lista misjonskirke

De mange som hadde tatt turen ut til Lista misjonskirke i ettermiddag bør ha begynt å kjent på julestemningen. Her fikk de høre vakre toner både av Borhaug musikkorps, Jubel ,musikkoret og Anne-Mie Heimvoll.

Det var barnekoret vårt Jubel som startet sangen. De kom inn med lys i hånden og  fikk oss fort i julestemning. De sang både nydelig og med full innlevelse. De er helt herlige og se og høre på.

Anne Vetland fikk en velfortjent blomst av Jubel. Hun har vært med som kasserer og hatt ansvar for kokkene i Jubel i en årrekke.

Tradisjonen tro var Borhaug musikkorps med og sang jula inn i Lista misjonskirke. Og korpset leverte som alltid vakre toner for oss. Til flere av sangene sang vår egen Anne-Mie Heimvoll til. Dette klarte hun utmerket selv om hun var meget forkjølet. Hun sang også en vakker solosang for oss, "Mitt hjerte alltid vanker i Jesus føderom".

Vi fikk også høre flott sang av musikkoret som avsluttet med sangen "La Gud få all ære".

Rune Heimvoll holdt appell der ha tok utgangspunkt i sangen "Himmel på jord". Det var derfor Jesus kom ned til jorda sa Heimvoll, han ville gi oss litt himmel på jord. Vi kan også være med og spre litt himmel på jord.

Vi i Lista misjonskirke vil ønske alle god jul.

Velkommen til møter hos oss i jula:

Julaften kl. 13.00 Grøt - Julegudstjeneste

4.juledag kl. 17.00 - Juletrefest

Nyttårsaften - fest for alle - påmeldingsfrist 17/12 til Merete Drønen på tlf. 41415686