Stemningsfull og vakker julegudstjeneste

Stemningsfull og vakker julegudstjeneste

Det ble en veldig stemingsfull julaften i Lista misjonskirke. Vi fikk høre vakre toner både spilt av vår eminente pianist Lina Jakobsen og nydelig sang av lovsangsteamet. Dagens gjest var Alfred Vaagsvold. Ukas kremtopp gikk til Kim Nevland.

Rendering kunne ikke lastes

Det ble en skikkelig flott julaften i Lista misjonskirke.

Tradisjonen tro ble det servert julegrøt til alle som ønsket det kl. 13.00. Det var lederskapet som stod for både koking og servering av grøten.

Etterpå var det tid for gudstjeneste på selveste julaften.

Line Jakobsen åpnet møte for oss med et skikkelig vakkert og flott julemusikkstykke. 

Dette var virkelig flott! Vi fikk høre juleevangeliet lest opp av Silje og Lilly. De var også veldig flinke.

Det var også en gjest i sofaen på selveste julaften og det var vår kjære kunstner Alfred Vaagsvold. Alfred har vokst opp i vår menighet. Han gav uttrykk for at dette har betydd mye for han. Han fortalte også litt om da dronningen var på besøk og om hans tid som kunstner, i hele 30 år har han hatt galleriet på fyren. Det er imponerende! Vi fikk også høre om gode juleminner fra da Alfred var liten gutt. Da pleide de gå ut å høre kirkeklokkene spille og se på stjernene. På kvelden sang de alltid en gammel dansk julesang før gavene. Det var skikkelig koselig å høre Alfred fortelle.

Ukas kremtopp ble Kim Nevland. Han fikk kremtoppen for den gode jobben han gjør blant de unge på Flipside og den positiviteten han er med og sprer. Kim var også selv tilstede på gudstjenesten.

Vi fikk også høre og synge med på mange av våre kjære julesanger ledet av lovsangteamet. Lovsangsteamet sang også en nydelig sang for oss, dette var helt magisk.

Pastor Rune Heimvoll talte for oss. Han talte om de fattige gjeterne som var de første som fikk høre budskapet om Verdens frelser som var født. De fikk høre at det var en glede for Hele folket. Derfor er også vi i Norge så heldige at vi også kan ta del i denne gleden. Selv om vi har overflod av mye trenger vi Jesus - verdens frelser for ikke å gå fortapt sa pastoren.

Det var formann, Øyvind Vågsvoll, som ledet oss gjennom gudstjenesten.

Nå vil vi i Lista misjonskirke ønske alle en riktig god jul!

Velkommen til juletrefest 4.juledag kl. 17.00.

Hvis det er noen som ikke har planer på nyttårsaften er det fortsatt mulighet for å melde seg på festen i Lista misjonskirke!

Send ei melding til Merete Drønen på tlf. 41415686